Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiscie,ze przy porodzie i w ogole przez cala ciaze pomozemy,kto jak kto,ale my w pelnej gotowosci,wiec na ciotki z BB zawsze mozesz liczyc.
Czekam do czerwca do slubu,a pozniej moze sie skusimy.Najbardziej boje sie opieki nad takim noworodkiem,jak tu jeszcze jedno wszedobylskie juz dziecko bedzie.No ale jak sie ma takiego aniolka jak Ika to inaczej sie sytuacja przedstawia.
teraz to mi sie śmiać z tego chce ale wtedy byłam autentycznie przerażona, mój M też jak zobaczył moje zachowanie. Na dodatek mój organizm też nie był gotowy, pozamykana byłam na 4 spusty, wiedziałam że cały poród będę musiała być pod oxy i to mnie też przerazało bo nasłuchałam sie jak to wtedy strasznie boli....o 13:00 podłączyli mi oxy a o 23:00 urodziłam a pamiętam, ze najgorsze bóle miałam po znieczuleniu, które nie zadziałało
ale bardzo przyspieszyło akcje bo w ciągu 40 min z 4 cm zrobiło sie 8 cm....i po znieczuleniu miałam najgorsze bóle....nawet prosiłam o głupiego jasia - ale położna powiedziała że za godz, półtorej urodze i nie ma co kombinować. No i faktycznie szybko poszło, bóli partych prawie nie czułam, mała wyleciała przy 3 partym:-) a po porodzie też bardzo dobrze sie czułam tylko po 3 dniach szew mnie zaczął strasznie ciągnąć ale jak mi po 5 dniach wyjęli to juz wszystko jak ręką odjął.
do mojego przypadku i powiedział "o to Pani...." ( popatrzył na monitorek (KTG) i powiedział "no to kroimy" 
W okolicach 1 września będziemy w pełnej gotowości, jakby co![]()

Tak jest!
Obydwa moje porody były szybkie i łatwe, a po drugim to od razu czułam się naprawdę świetnie![]()
Nie można dopuścić do tego żeby ta łatwość porodowa się zmarnowała:-)