reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
dzisiaj dobre wieści
Byłam u gina i widziałam naszą małą fasolkę:-):-):-) wg usg ma 6 tygodni. Serduszko pika. (termin wychodzi na 30 sierpnia/01 września)
Mam jakąś torbiel na jajniku po ciałku żółtym ale dostałam luteinę i powinno się wchłonąć.
Z wrażenia zapomniałam poprosić pana doktora o zdjęcie z USG więc nie wkleję niczego:-(
Ale za 10 dni idę na kontrolę wiec wtedy napewno się upomnę.
W kolejce czekała też rodzinka z 6 tygodniową dziewczynką....Kurcze ale maleństwo. Jak ika była taka malutka to wydawała mi się większa:-)
Byłam u gina i widziałam naszą małą fasolkę:-):-):-) wg usg ma 6 tygodni. Serduszko pika. (termin wychodzi na 30 sierpnia/01 września)
Mam jakąś torbiel na jajniku po ciałku żółtym ale dostałam luteinę i powinno się wchłonąć.
Z wrażenia zapomniałam poprosić pana doktora o zdjęcie z USG więc nie wkleję niczego:-(
Ale za 10 dni idę na kontrolę wiec wtedy napewno się upomnę.
W kolejce czekała też rodzinka z 6 tygodniową dziewczynką....Kurcze ale maleństwo. Jak ika była taka malutka to wydawała mi się większa:-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
Post, no to są ewidentnie dobre wieści!:-) Rozumiem, że fasolka jedna, a bliźniaki będą następnym razem?
koniecznie wklej zdjęcie z następnej wizyty - niecały rok temu wklejałyśmy zdjęcia naszych lipcowych dzieciaków w brzuszkach, a tu proszę już następna tura

post_ptaszyna
tak z lekkim niepokojem patrzyłam na monitor i dopytywałam czy jedno

lekarz popatrzył nieco zdziwiony

takze next time

KATE23
Lipcowa Mama:)
Post cudowne wieści:-):-):-):-) trzymam kciuki żeby cała ciąża przebiegła Ci wspaniale i bez żadnych problemów, no i oczywiście żebyś urodziła kolejnego cudownego Bobaska takiego jakim jest Ika

coś czuję, że Wszystkie będziemy ostro przeżywać Twoją ciążę

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Post wspaniałe wieści , ale Ci zazdroszczę
ehh.. jak sobie przypomnę jak to był w ciąży z Adasiem to aż od razu chce się mieć drugie i być na Twoim miejscu:-) I termin porodu też letni a nie jesienny
Trzymam kciuki za Twą fasolkę 

reklama
post_ptaszyna
sie wie ;-);-);-)
Podziel się: