reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Margolis u mnie tak samo cały dzień klucha w gardle. Nie mialam tak jeszcze nigdy (to znaczy w poprzednich ciążach) z Zuzią to mnie trzymało co prawda do 13 ale nie do 19. Mam nadzieje ze po 3 miesiacu minie. A co do pogody to jak szłam dzis zaprowadzićmalą do przedszkola było - 20. Całe szczęście mąż w domku to pojechaliśmy samochodem. A dziś ma ważny dzień w przedszkolu (dzień babci i dziadka) więc była by jej krzywda gdyby nie poszła, tym bardziej że wierszyk mówi.

reklama
U nas ferie wiec zajec w przedszkolu prawie nie ma. Sa grupy laczone, bo tak malo dzieci przychodzi. Np w pt od maluszkow byla 4 dzieci (na 22). Dzien babci i dziadka byl 12 stycznia przedszkolu. Moje dziecko bylo tak przerazone iloscia obcych ldzi, ze ryczal zamiast spiewac. Az panie zalowaly, bo rzekomo pieknie spiewa i anczy. Pisze rzekomo, bo pani od rytmiki tak mowila, a moja opinia zawsze jest stronnicza, bo on spiewa i tanczy najcudowniej na swiecie, prawda?

Joaś a gdzie ta Wodę wyłączyli??
Margolis może coś nie tak robisz...
może gdzieś źle datę wpisałaś lub coś..
nie wiem..

Witajcie kobietki :)
Mialam wczoraj odpoczynek od kompa,ale dziś szczęśliwie wracam.
Mdłości minęły i mam nadzieję,że nie są oznaką czego zlego tym bardziej,że dla odmiany częściej siusiam ;D
Znowu zaczęło się nocne wstawanie,a z tą nogą nie jest tak łatwo :laugh:
Za tydzień ściagają mi gips.
Czy Wam też zaczynają wypadać przedmioty z rąk? i jakaś taka zapominalska jestem.... zapominam zapisać się do gina :laugh:
No na mróz nie wychodzę z wiadomej przyczyny :)

Edi, zapominanie i rotargnie to chyba naturalny stan w ciazy. Jestem jakas rozmemlana" nie moge wzac sie w garsc, dzial, brakuje mi werwy i energii.

To tak jak mi. Coś bym chciała robić ale brak mi chęci. Może jakieś robótki ręczne? ;) Ale żeby zacząć muszę iśc zakupic włóczkę a jest tak zimno że mi sięnie chce i kółko się zamyka...

j, a ja bym pospala. Oczy mi sie zamykaja na stojaco. Ostatnio nie mam spokojnych nocy - dzieci daja mi w kosc, naprawde.

Korzystaj Margolis, korzystaj. Potem nigdy juz tak "dobrze" nie bedzie... Nipospisz kiedy bedziesz chciala. Chociaz ja spalam z malutkim Marcinkiem jak byl tyciuni i potem troszke wiekszy tez.

reklama
Ja tez nie śpię najlepiej bo mąż ostatnio bardzo chrapie :laugh:
Ale tak poważnie to nie jest śmieszne.Poza tym dziś w nocy mój kot urządził sobie na mnie spanko ;) a trochę waży ;)

Do góry