reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Cześć Mamuśki ;D

..a ja dziś na 16.00 do lekarza, zobaczymy co powie na wyniki i w ogóle zobaczę moje maluchy bo ruchów nie czuję i muszę je zobaczyć.....:) jak fikają :) no dziś USG połówkowe...mam trochę stracha...może druga dzidzia pokaże co ma między nózkami ;)

reklama
Aga jak wrocisz to od razu pisz,będziemy czekać na wiesci ;)
Oj jakoś tak chłodniej się zrobiło,słoneczko gdzieś uciekło :(
W sobote pomagam mamie robić imieninowego grila dla taty i poprosiła bym uszykowała szparagi,nie wiem jak się do nich zabrać.
Ugotować to ja je umiem ale jak podać i z czym,musze poszukać w necie.A może Wy znacie jakiś sprawdzony przepis?

ja szapragi robie a'la kalafior .. gotuję i podaję polane podsmażoną bułką tartą..andaje się jako przekąska do pieczonej karkóeczki..mniam :) ale można pewnie i bardziej elegansko je zrobić.. mi taki sposób pasuje..

Agamamaani! Trzymaj się dzielnie!

Aga_Mazury Szybko wracaj z wieściami!

A ja jutro idę do lekarza z wynikami! Mam nadzieję, że jest lepiej.

dentysta mnie nie przyjął bo się śpieszył.. za to za tydzień mam iśc na podwójną wizyte i mojej córci tez będzie sprawdzał ząbki.. ale będzie wesoło :)

Agamamaani,ja dzis jak sie wyrobie bede skrobac lozeczko i moze w tym tygodniu wezme sie juz za malowanko,bo skoro mi ten brzuch juz zawadza,to wole z tym malowaniem nie czekac,hehehe. ;)

A ja dziś robilam zakupy malarsko-remontowe żeby zabrac się wreszcie za kuchnię :)
i chyba się nieco zmęczyłam.
W dodatku w nocy śnilo mi się,że mojemu Aniołkowi ukradli aniołka na znicze i tulipany z wazonu.Oczywiście po przebudzeniu polecialam na cmentarz a tam wszsytko stało na swoim miejscu ;) ulga niesamowita.
Wczoraj mierzyłam fajne spodnie w Gemo,ale 38 było na już a 40 na nie wiem kiedy więc ich nie kupiłam.A w h&m były takie pod brzuch,ale mi nie pasowaly bo jakoś takich nie lubię ;D
Aga daj znać jak maluszki ;)

reklama
te pod brzuch się nie sprawdzają.. przynajmniej u mnie.. mam dwie pary takich i klę je na czymświat stoi ( a szkoda mi teraz kasy wywalać na kupno kolejnych) ciągle mi zjeżdzają gdy siadam a gdy wstaję to musze je podciągac.. jak idę to po pięciu krokach mam je już w połowie brzydko mówiąc tyłka.. szelki sobie do nich dokupiłam i wyglądam śmiesznie,ale przynajmniej nie podciągam ich co pięć minut :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry