Na zachodniej granicy tez upal niesamowity, a zapowiadali burze i opady! Tak na nie czekalam, a tu nic, ale moze calkiem na wieczor popada troche!
To, ze mi nogi lekko puchna nie przeszkadza mi tak bardzo, jak to, ze nie moge zlapac oddechu, nawet w nocy!
Thea, ja tez mysle, ze lepiej miec termin na jesien niz na zime czy poczatek wiosny-nie wyobrazam sobie, ze oprocz coraz wiekszego brzuszka musialabym nosic te wszystkie dodatkowe kilogramy ubran! I tak jak mowisz, nasza dieta nie bylaby najzdrowsza i wazylybysmy jeszcze wiecej ;D
Ja tez planowalam ciaze tak aby termin wypadl w czerwcu, ale zycie pokazuje, ze nie wszystko da sie zaplanowac :laugh: A moze i lepiej? Bo tak jest ciekawiej ;D !
Edi, czy ty sie nie boisz myc okien? Pytam, poniewaz od bardzo wielu osob slyszalam, ze w naszym stanie nie powinnysmy tego robic(podobnie jak wieszania wysoko prania itd), poniewaz ma to niby wpynac na wczesniejszy porod! Prawda to? Podobno, gdy podnosimy rece do gory caly brzusio sila naturalna jest ciagniety w dol i wtedy wszystko sie naciaga i powoduje wczesniejszy porod! Ciekawa jestem czy to prawda, bo ja tez powinnam umyc juz okna, ale moj maz mi zabrania a sam nie ma czasu-ach te chlopy!!