reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Mój Boże, to mój mąż to skarb największy i najcudowniejsze kochanie ;D. Ja nie mam takich problemów, z kumplami nigdzie nie łazi, woli w domciu posiedzieć ze mną, też mu cały czas dupę truję, że mi się nudzi samej w domu i tylko czekam aż wróci z pracy żeby z nim troszkę posiedzieć. Ma anielską cierpliwość do mnie zwłaszcza teraz w tym moim stanie, a jestem bardzo marudna i upierdliwa. ;) ;D

reklama
Mój ogólnie tez jest dobrym facetem,tylko ostatnio chyba uważa,że skoro jestem w ciąży to powinnam się tylko tym zajmować i cieszyć.Poprzednie lato spędziliśmy całe razem na wyjazdach i to było ok.,i nawet rozumiem,że teraz chce skorzystać z urlopu,ale co ze mną? ja tez chcę mieć jeszcze troche radości z bycia razem przed narodzeniem Malego bo potem to dopiero będzie jazda :(

Renee,ogrooooooooooooooomnie dziekuje! :D :-* Musze sie w takie zapoatrzyc. :D

Edi,glowka do gory i szeroki usmiech! Napewno wszystko bedzie dobrze! :) Pamietaj,ze zawsze moze byc gorzej... :-*

ja mam ta z bocianem i niestety moj biust z niej troche wychodzil na szczescie w szpitalu mialam jeszcze stanik wiec to on wystawal.
renee29 i edi mezow wam tylko pozazdroscic.
moj nawet wczoraj spytal czy zastanawiam sie nad dalsza praca.z dzieckiem niemam kogo zostawic a on juz mnie o prace pyta >:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry