Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Luczynka gratulacje!:-)
Buuuuu....miałyśmy na ten sam dzień termin , a ja nadal z Natalką w brzuszkujuż mi się ryczeć chce,nie mogę się doczekać!!mojego Skarbka!!!ja już też chcę!!!:-). Moj Malutki Uparciuszek każe na siebie czekać!!Gratulację dla wszystkich Mamusiek!!
Hej Dziewczynki! :-) Juz juz pisze - dostalam dzis smska od Mysi. No i jak myslicie? Urodzila czy nie?
"Wczoraj po godzinie 21.00 przyszlam na swiat przez cesarskie ciecie.waze 2840g i mierze 51cm.porod byl bardzo trudny dlatego bylo cesarskie ciecie.niestety jeszcze sie z moja mamusia nie widzialam ale mam nadzieje ze zobaczymy sie nidlugo.Pozdrawiamy wykonczone ale szczesliwe.Milenka z mamusia."
Już prawie wszystkie rozdwojone. Ile nas jeszcze zostalo 2 w 1??? Ja już naprawde myślę, ze zostanę ostatnia i w dodatku jeszcze pażdziernikowa. Nic mi nie ma. Czuję się można powiedzieć bardzo dobrze, żadnych bóli, skurczy ani czop nie odszedł. Normalnie niewiem czy powinnam coś robić żeby to jakoś przyśpieszyć???
a ja mam Smska (dziś 6:45) od MYCHY Wczoraj po godzinie 21szej przyszłam na świat przez cesarskie cięcie. waże 2840 kg i mierze 51 cm. porod byl bardzo trudny i dlatego bylo cesarskie ciecie. niestety jeszcze sie z moja mamusia nie widzialam ale mam nadzieje, ze zobaczymy sie niedlugo. Pozdrawiamy wykończone ale szczęsliwe.Milenka z mamusią
Czesc wszystkim rozdwojonym i tym 2w1
Baska nie przyjemuj sie ja tez dalej z brzuszkiem dzis jest moj termin i jakos nic sie nie dzieje akurat dzis dobrze sie czuje i nocke mialam wkoncu normalnie przespana nie wiem czemu moj uparciuszek nie chce wyjscja juz nie moge sie doczekac dzis ide do gina mam nadzieje ze dowiem sie czegos o moim malenstwie czy juz jakies rozwarcie jest moze
Nie wiem jak tu pospieszyc mojego Dawidka na ten swiat uparciuch siedzi w tym brzuszku a ja mu ciagle powtarzam ze wszyscy czekaja z niecierpliwoscia a on kaze nam czekac na siebie hehe
Witam Wszystkich po baardzo długiej przerwie.... Ale się tu pozmieniało!!!!! Szczerze, to wolałam poprzednie BB!!
OGROMNE GRATULACJE WSZYSTKIM ROZDWOJONYM!!!!!!!!!!!
Jeszcze nie nadrobiłam zaległości, ale widzę, że mnóstwo czytania przede mną... (bardzo się z tego powodu cieszę )
A co u mnie? Zniknęłam, bo dzidzia pchała się na świat zbyt wcześnie i wylądowałam w szpitalu, a potem nawalił komp;(((
Póki co też dołączam do mam 2 w 1. Chyba po tych wszystkich lekarstwach się uspokoiło i teraz Wojtek nie ma zamiaru pojawić się po tej stronie... Czekam z utęsknieniem i podobnie jak Baśka czuję się wręcz kwitnąco! Nic mnie nie boli, czopu nie widać. Jedyne co to lekko skrócona szyjka.... A ja już tak bym chciała!
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję rozdwojonym mamom!!!
Ide nadrabiać zaległości.....