reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Witam wszyskie mamy w ostatnim dniu zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musze pwiedzieć, że i mi dopisuje dobry humor to dla tego, że pomalutku robi się coraz cieplej.
Marrtruda z tymi żylakami to ja mam co ciąże problem.
Już teraz jeden pojawił się pod udem i mnie boli.
W poprzedniej ciąży zrobił mi się potężny siniak na szczęscie wszystko znikneło,aż do teraz.

reklama
Nie niczym jedynie po kąpieli cała się smaruje oliwką.
Mój gin. powiedział,że to moje ciało nie nadanża z transportem krwi, jest ona pompowana dla dwojga i z tąd te żylaki!
Ale zapytam się przy najbliższej wizycie czy coś pomoże na te siniaki >:(
W końcu idzie lato,a z każdym dniem coraz bardziej będzie je widać!!

A ja się cieszę, że w tej ciąży mogę posiedzieć w domu. Dużo odpoczywam i przyjemnie spędzam czas. Kto wie ale z pewnością to ssię już nie powtórzy. Mimo wszystko nie mogę się doczekać moich dzieciaczków choć coraz bardziej zdaję sobie sprawę jaki to będzie zamęt ale i dużo szczęścia. Oby tylko wszystko było dobrze....

Byłam dzis na drugim pobraniu krwi do testu zintegr. i w środe mam wyniki. Musiałam również isć do urzędu skarbowego i jestem po nim strasznie zmeczona. Nie lubię urzędów skarbowych .
Poza tym znów coś złapałam, okropnie boli mnie gardło, pół nocy nie przespałam bo ciągle mnie tam drapało. Samo oddychanie sprawiało mi niemal ból. Jak nie przejdzie do środy to ide do lekarza bo cos za duzo tych infekcji gardła. Ledwo z jednego wyjdę a już drugie. Jednak "lepsze" jest to że w przedszkolu znów mamy nowa chorobę, tym razem przyplątała sie szkarlatyna. Mam nadzieję że nas to ominie choc to raczej watpliwe bo mala juz zaczyna kaszlec a dzis nie miałam innego wyjścia, musiałam ja zaprowadzić do przedszkola bo nie chciałam ja ciągnąć na te moje badania i do urzędu. Tak wiec bosko zaczynam nowy tydzień: znów zaziebienie, tramwaj którym jechałam urwał lusterko samochodowi (nie naszemu na szczeście) szkarlatyna w przedszkolu i znów 0,5 kg mniej na wadze choc to sama nie wiem czy dobrze czy nie.
Mam nadzieje ze u was lepiej ;)

Niestety taka pora roku,że wszyscy wszystko łapią.Ja te swoje bóle gardła i kaszel mam chyba alergiczny,ale to może potwierdzic tylko alergolog,a do takowego niezła kolejka.Zapomnialam,że dwa lata temu tez cos takiego miałam o tej porze roku.
No ale trzeba sie jakos trzymać i nawet się usmiechać bo....czuję i widzę sloneczko ;)
Może wiosna nas nie zawiedzie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry