reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

To dobrze! Ja też musze się wybrać do laryngologa bo od początku ciąży ma tak wstrętny katar kicham jak szalona i mam dość!
Używam spray roztwór fizjolog. soli morskiej ale nic mi nie pomaga!

Margolis podaj maila wyślę ci coś fajnego!

reklama
Pozdrowienia drogie mamusie :) ja też byłam ostatnio chora, straszny katar i zawalone oskrzela,najważniejsze, że udało mi się z tego wyjść naturalnymi sposobami bez użycia antybiotyku Oby do wiosny :)

A mnie juz nie boli gardziołko :) pozostał jeszcze kaszel,ale nie będę z nim jakos ostro walczyć,bo to chyba nic poważnego.
W końcu siedze w domu i upajam się robotami domowymi ;) gotowanie obiadu,prasowanie i małe byczenie przy książce.
Życze wszystkim milego odpoczynku w niedzielkę ;)

A mnie czeka samotny wieczór. :)

Mąż spotyka się dzisiaj wyłącznie z kumplami :) ale mnie to nie przeszkadza, posiedzę w domku zrobię sobie pyszne tosty i obejrzę fajny film! ;) oczywiście będę zerkać na bb! :laugh:

Ja podobnie! Może z wyjątkiem tostów bo ostatnio roztopiony żółty ser jakoś mnie nie ciągnie. Nie wiem kiedyś uwielbiałam. W ogóle trochę mi się poprzestawiało - uwielbiałam spagetti a teraz jakoś nie mam chęci i tak podobnie z różnymi innymi potrawami. macie tak?? :)

Margolis ja ma to samo. Np nigdy nie gardziłam chipsami a teraz wogóle mnie nie ciągnie, śledza zjem ale też mnie ani nie odpycha ani specjalnie nie ciągnie ;) Także nie jesteś sama he he ;)

Cześć dziewczyny!
Wczoraj miałam małe spotkanie ze znajomymi, było bardzo fajnie.
Tyle, że mój mąż dziś dogorywa ;D
Zrobiłam im na deser pyszny tort Pawłowa i musze wam powiedzieć, że o dziwo mi wyszedł.
Z wypiekami u mnie różnie, a tu niespodzianka i wszystkim bardzo smakował.
Ale byłam zadowolona ;)
Udanej niedzieli życze!!!

A mnie dzis jakieś smutki naszły.Byłam w kwiaciarni żeby kupić mojemu synkowi kwiatuszka,żeby poczuł,że wiosna idzie.I jakoś potem smutno mi się zrobilo :-[ zamiast go tulić noszę mu kwiatki....

Przepraszam.

Poza tym mąż ma dziś poranny koncert i siedzę teraz sama z tym nieciekawym nastrojem.Dobrze,że juz niedługo wróci.

reklama
Edi kochanie, nie potrafie ci pomóc w twoich myslach, nie wyobrażam soebie nawet jak musi byc ci przykro. Mogę cie tylko mocno utulić co czynię wirtualnie <glaskania> wiosna potrafi nastroic nostalgicznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry