Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To dobrze! Ja też musze się wybrać do laryngologa bo od początku ciąży ma tak wstrętny katar kicham jak szalona i mam dość!
Używam spray roztwór fizjolog. soli morskiej ale nic mi nie pomaga!
Pozdrowienia drogie mamusie ja też byłam ostatnio chora, straszny katar i zawalone oskrzela,najważniejsze, że udało mi się z tego wyjść naturalnymi sposobami bez użycia antybiotyku Oby do wiosny
A mnie juz nie boli gardziołko pozostał jeszcze kaszel,ale nie będę z nim jakos ostro walczyć,bo to chyba nic poważnego.
W końcu siedze w domu i upajam się robotami domowymi gotowanie obiadu,prasowanie i małe byczenie przy książce.
Życze wszystkim milego odpoczynku w niedzielkę
Mąż spotyka się dzisiaj wyłącznie z kumplami ale mnie to nie przeszkadza, posiedzę w domku zrobię sobie pyszne tosty i obejrzę fajny film! oczywiście będę zerkać na bb! :laugh:
Ja podobnie! Może z wyjątkiem tostów bo ostatnio roztopiony żółty ser jakoś mnie nie ciągnie. Nie wiem kiedyś uwielbiałam. W ogóle trochę mi się poprzestawiało - uwielbiałam spagetti a teraz jakoś nie mam chęci i tak podobnie z różnymi innymi potrawami. macie tak??
Margolis ja ma to samo. Np nigdy nie gardziłam chipsami a teraz wogóle mnie nie ciągnie, śledza zjem ale też mnie ani nie odpycha ani specjalnie nie ciągnie Także nie jesteś sama he he
Cześć dziewczyny!
Wczoraj miałam małe spotkanie ze znajomymi, było bardzo fajnie.
Tyle, że mój mąż dziś dogorywa ;D
Zrobiłam im na deser pyszny tort Pawłowa i musze wam powiedzieć, że o dziwo mi wyszedł.
Z wypiekami u mnie różnie, a tu niespodzianka i wszystkim bardzo smakował.
Ale byłam zadowolona
Udanej niedzieli życze!!!
A mnie dzis jakieś smutki naszły.Byłam w kwiaciarni żeby kupić mojemu synkowi kwiatuszka,żeby poczuł,że wiosna idzie.I jakoś potem smutno mi się zrobilo :-[ zamiast go tulić noszę mu kwiatki....
Przepraszam.
Poza tym mąż ma dziś poranny koncert i siedzę teraz sama z tym nieciekawym nastrojem.Dobrze,że juz niedługo wróci.
Edi kochanie, nie potrafie ci pomóc w twoich myslach, nie wyobrażam soebie nawet jak musi byc ci przykro. Mogę cie tylko mocno utulić co czynię wirtualnie <glaskania> wiosna potrafi nastroic nostalgicznie