C
Carlaa
Gość
a to moje ulubione zdjęcie... Ile bym dała żeby znów z nim zobaczyć morze... Wiem że głupie te moje marzenia, ale to Młoda przez Ciebie bo mi te pytanie zadałaś i się zdołowałam Milkada świetnie że synek tak rośnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to moje ulubione zdjęcie... Ile bym dała żeby znów z nim zobaczyć morze... Wiem że głupie te moje marzenia, ale to Młoda przez Ciebie bo mi te pytanie zadałaś i się zdołowałam

chyba..
Byłam wczoraj w trzech miastach w poszukiwaniu wózka, w końcu pojechałam na sosnowiec, bo mama stwierdziła, że tam jest ten co Mi się podoba.. No to jedziemy i duuupa nie ma, ale tak się rozglądam.. i widze.. szczerze już nie pamiętam kolorystyki
Ale wstawki pomarańczowe, głęboko spacerowy, bardzoo leciutki, duża gondola, bardzo zgrabny, koła skrętne troszkę małe z przodu, ale pomijając ten fakt, z tyłu duże pompowane.. fajnie się prowadzi i wogole super, jednak.. właśnie, zawsze jest coś nie tak
Mam 26 lat wynajmuje pokój jeszcze można powiedzieć ze swoim facetem, z którym miałam się rozstać i wyprowadzić - a tu taka niespodzianka. Cały czas uważaliśmy i nagle mały wypadek, byłam pewna,że nie ma co się martwić gdyż to był dzień po okresie - ale jednak mimo swojego wieku zachowałam się jak gówniara, bo mogłam dla pewności po prostu zażyć tabletki "po" - wiem,że przyczyniłam się do tego,że w tym momencie nie wiem co robić??? Wiem, że nie mam co liczyć na potencjalnego tatusia, moja pensja to tylko 950zł, na wynajmowanym pokoju, Boże co ja mogę zaoferować temu dziecku, co ze mnie będzie za matka?!! Już jako poradę uzyskałam,żebym usunęła ciąże...ale ja nie wiem czy chcę to zrobić, a jak się nie uda nie chcę, aby dziecko urodziło się kaleką przeze mnie...nie wiem co robić??? Proszę może macie jakieś rozwiązanie dla mnie, bo u mnie racjonalne myślenie umarło w chwili ukazania się dwóch kresek na teście!!!!
Już się nią czuję, kiedy moje maleństwo buszuję :-)