reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Carla Twoja Nelcia to z tyłu taka łysa czy mi sie wydawalo , a te jej loczki :-) łobuz niezły widać :-)
a ja dzis kosciół zaliczam , pierwsze spotkanie rodzicow dzieci przyjmujacych sakrament Eucharystii :crazy: znowu to przerabiamy , ale na szczescie nastepne za 8 lat :-) no i zastanawiac sie zaczynam jak to z chrztem bedzie .... zobaczymy

reklama
Margolcia Nelce teraz włoski odrastają, bo jak tylko leżała to jej się wytarły po bokach. A ja też miała takie loki, teraz za to mam proste jak druty :)

Rosi ale ja nie mam zamiaru nic z jej włosami robić. A ja słyszałam że po roczku można ściąć.
Margolcia oj ten jej uśmiech jest powalający, a efekty dźwiękowe jeszcze lepsze :)

Bo dziecku nie obcina sie wlosow do 2 lat.Jezeli ma krecone i wczesniej sie obetnie to zostaną proste.
Twoje mądrości badz zabobony sa śmieszne , ja syna obcinalam juz od 1 roku i nic mu sie nie stało :baffled:
Margolcia [/B]oj ten jej uśmiech jest powalający, a efekty dźwiękowe jeszcze lepsze :)[/I]
uwielbiam śmiejace sie dzieci , w necie jest filmik takiego chlopca ... umieram ze smiechu slyszac go :-D

Ostatnia edycja:
Córka sąsiadów urodziła się z czarnymi włosami, teraz jest blondynką. I to chyba nie dlatego, że coś jej z włosami robili :/ Geny raczej...

Ale tak patrze ta Twoja Nelcia to taki "grubasek" wiec nie dziw ze budzi sie w nocy , pewnie głodna :-p
aaaa i przypomnialo mi sie , mówisz ze Nelcia to raczkuje i staje juz , dziewczyno ona ma juz 7,5 miesiaca wiec nie jest za wczesnie .... moi chlopcy mieli 9 miesiecy i juz "biegali" dosłownie bo oni nie chodzili tylko biegali

Ostatnia edycja:
reklama
hej ja Alanowi w wikeku 8 mies obcielam wlosy:) w zadne zabobony nie wierze:D:D
Carla ja do 3 roku zycia bylam blondyneczka a pozniej wlsoy czarne mi sie zrobily:)

Do góry