Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
samasamotna dzielna z Ciebie dziewczyna
śliczna córcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie! Ja tyle razy próbowałam sobie wyobrazić jak to będzie po porodzie i żadne, ale to żadne wyobrażenie nie było bliskie tego, jak się kobieta czuje, gdy już ma swoje maleństwo przy sobie. Żeby to poczuć trzeba niestety przemęczyć się te 9 miesięcy, a my w dodatku musimy się przemęczyć same. Ale efekt jest niesamowity!Justysia1989 nawet tak nie pisz , nosisz w sobie dziecko swoje dziecko , które za niedługo da Ci takie szczęście ze sprawy sobie nie zdajesz.. kiedy uśmiechnie się do Ciebie.. spojrzy.. myśl teraz tylko o nim .Nie denerwuj się bo Twoja dzidzia tez to odczuwa.
Bo ja już wcześniej widziałam zdjęcie WikusiBezsenna zmylilas mnienapisalas "Samasamotna Powtórzę się. Śliczna córeczka
Taka jak Ty
" a ja chyba kilka razy przegladalam 2 strony i szukalam gdzie Samasamotna wrzucila zdjecia Wikusi
![]()
Gratulujęja się obroniłam tydzień temu więc już chociaż nikt mi nie zarzuci że nie dość że sama z dzieciakiem to jeszcze bez żadnej szkoły![]()
Ja nie wiem, czy dobrze. Znam uczucie irytacji i nie jest zbyt fajne...Do tej pory ex mnie irytuje swoimi tekstami, zachowaniem. O tak wielu rzeczach nie ma pojęcia. Nie przeszedł ze mną ciąży, a teraz jest przy dziecku. Dziwne uczucie...Coś, co ja tak bardzo przeżywałam on sobie po prostu ominął.... Coraz bardziej irytuje mnie ten szczeniak.. ale to chyba dobrze nie??![]()
Ja też rozmiar D. Przed ciążą tak samo. Nie lubię swoich cycków, bo wg. mnie są za duże i już wcześniej miałam zwis, a co dopiero po ciąży i karmieniu...Śmieję się, że cyca mam większego niż głowa mojego dziecka :] Widzisz, u mnie był na początku kryzys z karmieniem, ale się wszystko dobrze ułożyło i teraz karmię nawet przez sen ;-)Mam nadzieję, że i Tobie się uda tym razem =)bezsenna,mloda podziwaim was za karmienie,ja sie najbardziej boje powtorki z rozrywki,czyli zapalenia piersi!!! jak sobie przypomne masakra,a jeszcze z moimi cyckami rozmiaru D ach /ale mam laktator w razie cos.
Specjalnie na Twoje życzenie zdjęcia zamieszczam ;-)No owszem, bo to były 2 różne osoby. Teraz wracam do siebie, pod względem psychicznym jest już tak jak przed ciążą, a nawet lepiej
bezsenna Ty naprawde jestes wzorem 100% przemiany. mysle, ze wszytskie przyszle mamusie powinny poczytac Twoje posty z ciazy i te teraz. bo to jakby dwie rozne osoby pisaly
. teraz jestes mamusia pelna geba i widac, ze az Cie duma rozpiera na mysl o Kubulku. co skad innad nie dziwi mnie ani odrobine, bo jest z niego super facecik :-). a moze jakies nowe zdjecie??
Nie zabierze Ci dziecka. Wiele z nas przerabiało podobne groźby. Im się w głowach pier.doli i już nie wiedzą, co gadać, więc gadają takie głupoty. Nie przejmuj się exem, w tym wypadku nic nie da mu to, że ma znajomości.I znowu załamka.. a już myślałam że będzie się układać !!! ;(((( mój ex stwierdził że mnie zgnoji jesli bedzie chcial i jak tylko pstryknie palcem to mi to dziecko zabierze i zrobi ze mnie wariatke. A uwierzcie że może bo ma takie znajomości wszędzie szpitale sąd policja lewe interesy itd. TAK BARDZO SIE BOJE!! a jesli chodzi o jego slub to jest to podobno prawda bo jego pinda jest tez w ciazy ... PIEKNIE POPROSTU PIEKNIE