Oza25 Nie powinnas na siebie brac calej winy! Zobacz ile kobiet samotnych na tym forum zostalo porzuconych lub same porzucily swoich mezczyzn (?) Jest nas duzo, kazda z nas jakby chciala, moglaby siebie obarczac wina, ale tak nie jest, bo jesli facet odchodzi i mowi stanowczo, ze nie przyzna sie do dziecka, to co to za facet? Nikt go nie prosi, ale jesli chce sprawic dziecku bol to jego sprawa, matka zawsze bedzie chronic swoje dziecko, dlatego tez nie dziwie sie ze mowisz teraz ze zle dobralas ojca dla dzidzi. Ja tez zle wybralam, ale juz sie z tym pogodzilam i teraz wiem, ze jesli moj ex zrobi choc 1 zly krok w kierunku mojego dziecka, to jestem sklonna do wielu rzeczy

musimy byc twarde, juz nie dla siebie tylko dla naszych dzieciaczkow

Witam na forum oczywiscie i zapraszam czesciej
Adka zrobilas bardzo dobrze, nie pozwol, zeby jakis zwykly koles przychodzil do Ciebie do domu i Cie wyzywal!! Co to znaczy ze jak bedziecie razem to bedzie tak juz zawsze? Co on popychadla szuka czy kobiety?? Pamietaj, ze nie musisz z nim byc! Nie musisz znosic jego humorkow, Ty jestes teraz najwazniejsza i Twoje malenstwo, a co on bedzie robil to jego sprawa, niech znajdzie sobie popychadlo i krzyz na droge!
Przyszla Mama Mi kiedys moj kierownik mowil, ze powinnam sobie kupic taki pas ciazowy, ale oczywiscie zlalam, bo przeciez po co ? Gdzies slyszalam, ze jest bardzo dobry, ale mi pomogly np spodnie ciazowe, nie mialam duzego brzucha, a pas przy spodniach mi go troche podtrzymywal
Justysia mi sie wydaje ze najweiksza kara dla naszych ex-ow bedzie to ze nie beda mogli zobaczyc pierwszego usmiechu, pierwszego zabka, pierwszego kroku itp, moze teraz sobie z tego sprawy nie zdaja, ale jak beda mieli drugie dziecko, przy ktorym zostana, dowiedza sie co stracili
Gjoasia ja sobie nie przypominam boli miesiaczkowych, ale ja nie mialam zadnych boli, dopiero jak mi kroplewke wreczyli

ale szybko zapomnialam o porodzie i juz bym mogla byc w ciazy hehe