Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do tej pory nie wiedza ze jestem w ciazy. Rozmawialam z jedna zaufana osoba i mi mowila bym nic nie mowila na ten temat bo mnie zwolnia..... Juz sama nie wiem....
Co do exa no coz prawda jest taka ze jest on bardzo zamkniety w sobie i wiem jedno ze nie odzywa sie do mnie np bo ma problemy. Ja zawsze czulam sie przy nim bezpiecznie i moglam na niego liczyc.... Byl i wspieral mnie nawet na dwoch pogrzebach choc nikt go o to nie prosil. Podejrzewam ze po prostu ciezko mu sie odnalezsc bylo na samym poczatku z ta sytuacja. Rozmawialam z naszymi wspolnymi znajomymi i oni sa przekonani ze stanie na wysokosci zadania. Tylko potrzebuje czasu.... No coz zobaczymy. Jak na razie slowa dotrzymuje i sie interesuje cala sytuacja. A to juz cos....
No nie wiem, wiem ze to boli i sie boisz ale prawo jest po Twojej stronie. Na razie sie nie denerwuj i nie mysl o nim. Staraj sie nie odzywac do niego tylko mysl o sobie i malenstwu.
a

.

ale myślę,że jak zobaczą jak daję sobie radę bez niego,a on nadal nie potrafi sam z niczym sobie poradzić to może przyznają mi rację..............