Anowi a dla Ciebie pójście na imprezę czy myślenie czasem też o sobie oznacza, że jest się gorszą matką?? Przecież jedno drugiego nie wyklucza i nie trzeba od razu zaszywać się w domu, bo ja mam dziecko i nigdzie nie wychodzę. I nie wiem po co przytaczałaś teraz to że świni nigdy mało?? Odebrałam to jako pojazd Orchidei...
No dokladnie! Co to mialo byc?Na poczatku wydawalo mi sie ze chodzilo o tego "ow pana mlodego co sypnol tekstem o lozku" ale teraz z tym rzyganiem dwa dni jakos inaczej tez to odebralam..
jestem mloda i nie mam zamiaru rezygnowac z przyjemnosci nie pilam dwa lata zdarzylo mi sie zatruc alkoholem bo mieszalam i nic nie jadlam wiec skutki byly ale wypraszam sobie teksty typu "swini malo"
"i nie robcie z siebie "świetych krów" bo gdybysy byly takie zaje****e to nie byly bysmy same i nie trafialy na palatów ... kazdy popelnia bledy .... "
odnosnie tej wypowiedzi uwazam sie za zajebist* kobiete a to ze trafilam na frajera to juz inna bajka! I NIE CZUJE SIE ANI TROCHE WINNA I NIE POPELNILAM ZADNEGO BLEDU jesli o to Ci chodzi..
Zgadzam sie tez z wypowiedzia Kropelki

MAM SZUKAC FACETA PO TO BY NAS UTRZYMYWAL? Jestem dorosla odpowiedzialna kobieta i doskonale daje sobie rade i w zyciu bym nie pomyslala zeby znalesc faceta po to zeby mnie i Jaska utrzymywal..
"Oj tam dziewczyny po co te nerwy i złości." nie gniewaj sie ale jako jedyna najwiecej ich tu wywolujesz...
Margolcia nie pokolenia...tylko kazdy z nas jest inny poprostu..indywidualizm to sie nazywa..
pozdrawiam i wiecie co nie dziwie sie ze "ZASLUZONE FORUMOWICZKI" przestaly sie tu odzywac..mi sie juz tez odechciewa bo jakie tu wsparcie mozna otrzymac?Zadne !Jakbym byla w ciazy czytajac to balabym sie odezwac bo to co tutaj zaczyna sie dziac to jedno wielkie nieporozumienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!