reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
najlepeij to chyba uwagi juz nie zwarcac:)

jak sie nastawiasz do porodu? to juz calkiem niedlugo:)

No cóż... ciąża musi zakończyć się porodem.
Nie zamierzam panikować :) będę współpracować z personelem. Oni przyjmują pewnie już setny jak nie tysięczny poród, a mój będzie pierwszy, i ta współpraca może mi wyjść tylko na lepsze :p
Chcę rodzić naturalnie ( i mam nadzieje, że dzidzia zostanie już z główką na dole ) i chyba chciałabym aby mnie nacinali.
Jesteśmy do tego stworzone i wbrew pozorom jesteśmy dużo silniejsze od facetów, co medycznie zostało udowodnione.

No cóż... ciąża musi zakończyć się porodem.
Nie zamierzam panikować :) będę współpracować z personelem. Oni przyjmują pewnie już setny jak nie tysięczny poród, a mój będzie pierwszy, i ta współpraca może mi wyjść tylko na lepsze :p
Chcę rodzić naturalnie ( i mam nadzieje, że dzidzia zostanie już z główką na dole ) i chyba chciałabym aby mnie nacinali.
Jesteśmy do tego stworzone i wbrew pozorom jesteśmy dużo silniejsze od facetów, co medycznie zostało udowodnione.
dokladnie:) ja wsumie tez do porodu lajtowo podchodzilam:)
nie bylo by tak zle gdybym w nocy nie rodzila:)

ROSI ZMIEN FORUM,BO TU KAZDY LEJE NA TWOJE POSTY I WRECZ WYWYOLUJESZ AGRESJE I ZNOWU ZAMKNA FORUM :angry::angry::angry::angry::angry::angry:,JESTES PUSTA DZIEWUCHA,KTORA MALO PRZEZYLA I NIE POUCZAJ KOGOS CO MA ROBIC,SKORO SAMA JESTEM SAMOTNA MATKA,ALE ODBIEGASZ OD NASZYCH NORM!!!! DZIEWCZYNY CI SLUSZNIE PISZA,
NIE PISZESZ O SWOJEJ CORCI,O SOBIE,PEWNIE MASZ Z DEKLEM I STAD TO WYNIKA,BO NAM JUZ SLOW BRAKUJE I DZIWNE TO ZE TYLKO Z TOBA SIE NIE ZGADZAMY,WNIOSEK-INNY SWIAT,INNE MIEJSCE :-)

CANDY olej juz to ,co sie stalo,nic to miedzy wami nie polepszy i podejdz do tego tak,ze skoro ona go wziela ,to ciul jej w cztery literki i niech sie wypcha,dasz sobie rade,my dajemy to ty tez dasz!!!!!!!!!
porod przezywalny,jeszcze rok temu kazda po kolei pisala jak rodzila bo byla kolejka hehehe
adka i co z wozkiem? moglas do taty napisac ze ma kupic,niech sie postawi
agnieszka co tam u ciebie?
margolcia a ty sie nie denerwuj:) masz juz dotrwac do konca bez jazd i dymow,a jak z mieszkaniem? udalo sie cos,

dokladnie:) ja wsumie tez do porodu lajtowo podchodzilam:)
nie bylo by tak zle gdybym w nocy nie rodzila:)

a ile rodziłaś ?

ja to już nawet widziałam porodówki w szpitalu w którym chcę rodzić. Zostałam oprowadzona po oddziałach i przygotowana na to wszystko, a położna podała mi swój numer prywatny, że jakbym nie wiedziała co się dzieje, czy to może już, to mogę zawsze zadzwonić i zapytać - to na prawdę miłe !

a ile rodziłaś ?

ja to już nawet widziałam porodówki w szpitalu w którym chcę rodzić. Zostałam oprowadzona po oddziałach i przygotowana na to wszystko, a położna podała mi swój numer prywatny, że jakbym nie wiedziała co się dzieje, czy to może już, to mogę zawsze zadzwonić i zapytać - to na prawdę miłe !
regularnych skurczy co 3-4 min dostalam o 12 w nocy a o 7.15 Alan byl juz ze mna:)

CANDY olej juz to ,co sie stalo,nic to miedzy wami nie polepszy i podejdz do tego tak,ze skoro ona go wziela ,to ciul jej w cztery literki i niech sie wypcha,dasz sobie rade,my dajemy to ty tez dasz!!!!!!!!!
porod przezywalny,jeszcze rok temu kazda po kolei pisala jak rodzila bo byla kolejka hehehe

Ja już sobie obiecałam.
Zachowam się z godnością, podam mu nawet herbatę jak przyjedzie do dziecka. Porozmawiam, ale nie ma już co liczyć na cokolwiek. Nie pozwolę aby zrujnował życie mojej córce, wystarczył, że mi zrujnował ! i zbeszcześcił .
To jest do przeżycia. Mam zdrowie, rodzinę i to jest najważniejsze. Ludzie mają gorsze tragedie, ja nie zamierzam już za nim rozpaczać. Ona już raz go pogoniła i pogoni go kolejny, a on może znaleźć sobie nową dupeczke, i naruchać sobie kolejnych dzieci mnie to już nie interesuje. Potraktował mnie jak śmiecia, a ja nim nie jestem ! i nikomu nie pozwolę się tak traktować.
Nie jestem głupia, ani garbata czy zezowata, on do szczęścia nie jest mi już potrzebny. Myślę teraz o szybkim powrocie do życia i o moim największym skarbie który mam pod sercem.

reklama
Ja już sobie obiecałam.
Zachowam się z godnością, podam mu nawet herbatę jak przyjedzie do dziecka. Porozmawiam, ale nie ma już co liczyć na cokolwiek. Nie pozwolę aby zrujnował życie mojej córce, wystarczył, że mi zrujnował ! i zbeszcześcił .
To jest do przeżycia. Mam zdrowie, rodzinę i to jest najważniejsze. Ludzie mają gorsze tragedie, ja nie zamierzam już za nim rozpaczać. Ona już raz go pogoniła i pogoni go kolejny, a on może znaleźć sobie nową dupeczke, i naruchać sobie kolejnych dzieci mnie to już nie interesuje. Potraktował mnie jak śmiecia, a ja nim nie jestem ! i nikomu nie pozwolę się tak traktować.
Nie jestem głupia, ani garbata czy zezowata, on do szczęścia nie jest mi już potrzebny. Myślę teraz o szybkim powrocie do życia i o moim największym skarbie który mam pod sercem.
no i super podejscie kochana:)

Do góry