regularnych skurczy co 3-4 min dostalam o 12 w nocy a o 7.15 Alan byl juz ze mna![]()
Czas, to jest to co mnie najbardziej przeraża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
regularnych skurczy co 3-4 min dostalam o 12 w nocy a o 7.15 Alan byl juz ze mna![]()
ale w sumie to mnie tak mocno bolalo tylko 2 godz jak wodey odeszly a tak to bylo w miareCzas, to jest to co mnie najbardziej przerażatyle godzin w bólach uuuu !
ale w sumie to mnie tak mocno bolalo tylko 2 godz jak wodey odeszly a tak to bylo w miare![]()
rossi dała byś juz spokoj tak kobieta jest w ciazy....może oszczedz jej cierpień bo juz chybbba cierpi wystarczająco.....katerinka ja żyje....choc ciezko jest
Zalosna to ty jestes...!Po pierwsze to nie jestem idealna i nigdy tak nie twierdzilam.!!!
Owszem facet oklamywal ale tez opowiadal jak kocha swoja corke,jak teskini itp.Candy to wszystko wiedziala a mimo to postanowila ze postara sie o dziecko z nim i co wtedy myslala????ze zostawi tamto bo ma teraz dziecko z nią?????żałosne to.
A co do mojego exa to byla kompletnie inna sytuacja.NIE BYL ZONATY!!!!!!!!NIE MIAL Z INNA DZIECKA!!!!!NIE POSTARALAM SIE Z NIM O DZIECKO PO TO BY ZAPOMNIAL O INNEJ!!!!!WIEC MNIE NIE POROWNOJ!!!!!!!!!
A tak wogóle to wy dziewczyny placzecie po swoich exach.Jakie to straszne was spotkalo itp.
A ludzie maja naprawde powazne problemy.
Poczytajcie sobie!!!!
YouTube - Kalina Janowska - uratuj jej życie...
Zalosna to ty jestes...!
[/SIZE]Rosi wez stad wypierd* skoro nasze plakanie ci nie odpowiada!
nie siedz tu!
nie pisz!
nie jecz!
usun konto!!!
nie pisz swoich idiotycznych na poziomie podstawowki madrosci!
idz w choleree stad bo 99 % ludzi ma cie tu dosc!!I popieram margolcie kup sobie jakis wibrator!
Dziewczyny najlepiej chyba zrobimy jak nie bedziemy reagowac ani zwracac uwagi na te pusta babe ... Szkoda nerwow!!
Dziewczyny najlepiej chyba zrobimy jak nie bedziemy reagowac ani zwracac uwagi na te pusta babe ... Szkoda nerwow!!