reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Orchidea no to gratulacje :) Szybciorem poszlo. Z kazdym dniem bedzie juz lepiej :)

Candy i reszta nowicjuszek - kiedys sie wymienialysmy z dziewczynami profilami na nk zeby sie zobaczyc i byc na biezaco. Jak macie ochote to podeslijcie tu linki swoje :)

reklama
ja co do tej stronki street .... cos tam cos tam dopiero sie zajerestrowalam a wsume nawet i nie to bo nie bardzo jak mam wydrukowac te oswiadczenie i wyslac .. wiec nie wiem za bardzo jak co dziala ....

Carla
ze zapytam ... a co z kobieta Twojego taty ... ona jezdzic nie moze badz ojciec nie moze do niej sie jakos "wyniesc"....cholera , albo jacys koledzy co go wozic nie moga .... nie wiem , jak tak mozna .... moj stary rzadko czegos chce a nawet jesli nie raz mu mowie " masz prawko i swoje auto to jedziesz, ja dzieci samych zostawiac nie bede" i koniec dyskusji ..... wez mu moze dosadnie wytlumacz czym grozi zostawienie Neli samej ....

Jeny jak sie ciesze..juz bylam na skraju zeby go wyciagnac:) Jasio spi mdzy -7.30 a 21 wiadomo bujany byl. Od 2 dni budzi sie 5 rano..wiec daje mleko..zje spi..jak sam do8-9 jak ze mna do 9-10-10.30 budzi sie buszuje po lozku ja drzemkuje ale jedno oko otware:) Za chwile ziewa marudzi trwa to ok godziny i dalej spimy:) a tu juz roznie raz pol godziny raz godzine gora poltorej albo dwie:) I w dzien tak ze 3 razy jeszcze spi..no i tez bujany.. No i nie wiem..w dzien tez go tak uczyc spac..;/? Watpie zzeby w dzien tak gladko poszlo.........

I już kłótnia...!!!!!!!!!!!!!!! Że w piątek po niego mam jechać, bla bla bla, a nagle że jednak Kasia po niego pojedzie bo ma na rano!! To od razu mógł powiedzieć a nie mnie wnerwiać!!
Ojciec ma prawko, jest kurierem i jazda samochodem to jego praca. Wraca z innym kurierem, ale on mieszka 20 km od Jeleniej i tam po niego trzeba jeździć, albo na pkp (wraca wtedy o 22 więc za późno), albo do Wałbrzycha- 60 km od Jeleniej. Dla mnie jazda z Nelą to męka, bo nie mam fotelika od 9 kg, a w tym 0-13 kg ona się męczy, pręży, chce siadać i ma mało miejsca. Ale szanownego taty to nie obchodzi, bo to mój obowiązek spełniać jego rozkazy. A jego Dorotka?? Ona mu kanapek do pracy nie zrobi, tylko ja albo Kasia, a jak kiedyś powiedziałam że w niedzielę mogłaby mu zrobić to on stwierdził żebym nie była bezczelna!! A co dopiero o pojechaniu po niego!! On ma w domu dwie niewolnice, Dorotka może by tak koło niego nie skakała jakby miała go na co dzień. A autem ojciec nie będzie jeździł do pracy bo raz że szkoda na paliwo skoro ma transport ( w drugą stronę gorzej), dwa że jest zmęczony po całym dniu jeżdzenia, a trzy że ja potrzebuję auta. I dlatego wynajem pokoju jest najlepszą opcją, no ale nie dla tatusia, on nie widzi problemu!!!!!! A zaraz śnieg spadnie, będzie pracę kończył o 20-21 i ciekawe co wtedy?? Oczywiście codziennie bedę musiała z Nelą po niego jeździć!! Hahaaaa nawet kiedyś kazał mi z nią paczki rozwozić!!! Całą ciążę rozwoziłam i nie mam zamiaru tego robić!!!
A z nim się gadać nie da, nie potrafię. W każdy możliwy sposób próbowałam. Zawsze jest kłótnia. Nienawidzę go. I on nie jest dziwny, on jest porąbany na całej linii!!

Carlaa szkoda, ze nie szukasz we wroclawiu...To moze jakos bysmy sie dogadaly, bo ja bym moze i sie wyprowadzila do mieszkania gdybym miala z kim - tlyko musialabym wynajmowac bo samej nie byloby mnie stac na placenie raty kredytu :(

Charlene ja marzę o Wrocławiu... Kocham te miasto za ten klimat, chociaż oststnio tak mnie palant w tramwaju wkurzył że wysiadłam, a jechałam pierwszy raz a on na mnie wydarł się że wyliczonego siana na bilet nie miałam!!
A pokoju szukam dla ojca w Wałbrzychu żeby tam mieszkał w tygodniu i żebym miała SPOKÓJ z tym jeżdżeniem po niego. Ale jemu to nie pasuje bo ja niewolnik muszę jeździć i już!! I już mi w pokoju siedzi a ja nie mam jak pójść spać, poczytac czy oglądnąć tego co ja chcę!!! Trafia mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orchidea ja tam zalozylam,wypelnilam formularz i bylo ze zostanie wyslane
margolcia ja tez nie mam drukarki ale przepisalam na kartke i wyslalam,bo jest taka opcja ze mozna przepisac
ale dalszych ankiet nie widze? mloda jak to jest,bo tam z kolei teraz pisza ze czekaja na adres :eek: wiec nie wiem co o tym myslec
candy nie przesadzaj,nie raz nie kazdemu sie odpisuje ale kazdy czyta na biezaco,zawsze tak bylo
carla a co by sie stalo jak nie pojedziesz?bo ja sobie nie wyobrazam zimy i mins 20 a ty z nela w aucie

ja dzisiaj zamowilam maly torcik na wtorek :) jakies jedzonko przygotuje i bedziemy swietowac roczek ,jejku jak to zlecialo

a co do jedzenia,to wam napisze,co kubus dzis wyczynil:)wiec wyciagal sobie z plecaka swojej siostry pojemnik z kanapka,otworzyl,i sobie wcinal,wiem jak cos robi bo wydaje dziwiek eeeee i oczy robi duze heheh ale mu smakowalo:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje dziewczyneczki za zaproszonka :D boshhhh ....inaczej Was sobie wyobrazalam.... ale wiecie co mnie dzis zastanowilo .... kuzwa kazda z Was tak jak patrze to przepiekna kobieta , zawsze rozsadnie do spraw podchodzicie i wogole .... wiec kuzwa czemu jestesmy same ???? Wasze,nasze dzieciaczki tez piekne i takie .... mmmm .... ahhhhh ja o bym kazde wyscickala, wytulila i wycalowala , wiec pytam czemu .... nie skumam tego chyba nigdy i zostanie to pytanie bez odpowiedzi

Do góry