reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Dziekuje dziewczyneczki za zaproszonka :D boshhhh ....inaczej Was sobie wyobrazalam.... ale wiecie co mnie dzis zastanowilo .... kuzwa kazda z Was tak jak patrze to przepiekna kobieta , zawsze rozsadnie do spraw podchodzicie i wogole .... wiec kuzwa czemu jestesmy same ???? Wasze,nasze dzieciaczki tez piekne i takie .... mmmm .... ahhhhh ja o bym kazde wyscickala, wytulila i wycalowala , wiec pytam czemu .... nie skumam tego chyba nigdy i zostanie to pytanie bez odpowiedzi

haha wyobrazala sobie jako pasztety :) Nie no zartuje oczywiscie:) hehe Sluchaj bo ONI chcieli miec z pieknymi kobietami tylko dzieci :D:D

reklama
margolcia wiesz my juz sie kiedys nad tym tutaj zastanawialismy :-D czy jak bysmy byly zaniedbane,glupie jak but czy mielibysmy naszego ksiecia,trafilsmy na fagasow ale JA NIE MAM ZAMIARU ROBIC Z SIEBIE OFIARY LOSU
trzeba o siebie dbac,zyc z ludzmi,dbac o swoje sprawy,nie stronic od ludzi a wrecz im pokazac ze moze nie jestesmy w trudnej sytuacji,ale jako samotne matki jestesmy bardziej zaradne i mamy wspaniale dzieci
mi sie chcialo smiac ostatnio jak pozyczylam auto od kumpla a sasiadka mowi,ej no ty to sie chyba dobrze ustawilas teraz,to jej mowie no nie widac :-D:-D:-D:-D niech ma stara rura o czym gadac,a my glowa do gory i tak jestesmy lepsze hehehehehe i jak to mowia pokaz swiatu ze zyjesz:) a jak nie wazne

ja dzisiaj dostalam fajna oferte u mnie w miescie kursu wisazu i zapytalam z ciekawosci ile,wiec 850 zl :szok: a w domu indywidualnie 1100 -jeszcze lepiej,ale moze kiedys sobie uzbieram,taki kurs w kieszeni to chyba dobra rzecz

Dzien dobry!

Margolcia racja, ja to samo mysle jak patrze na profile dziewczyn :)

katerinka a wez, ja nie wiem jak zaplace rate za studia teraz :/ i tak juz zalegam, ale chyba cos im szwankuje system bo jeszcze mnie nie scigaja ;) zachcialo mi sie tych drugich studiow...niby fajne rzeczy, fajne przedmioty, ale tak straszliwie mi sie nie chce!!!

Od przyszlego tygodnia bede miala w domku jeszcze jedna dziewczynke, czyli w sumie 3 :) Emi w wieku Sary, a Karola 2,5 roku. Bedzie male przedszkole, ale nie narzekam. Ciesze sie, ze Sara sie uczy jak dzialac z innymi dziecmi, bo z mama to co innego. Poki co rzucaja sie na zabawki, wyrywaja sobie, i przybiegaja na skarge...Ale licze, ze z czasem jako tako naucza sie bawic razem i dzielic. Dziwi mnie tylko, ze moje dziecko to taka beksa - jak ktos jej zabierze to leci z placzem do mamy i pokazuje winowajce ;P a zawsze myslalam, ze rosnie maly despota, co bedzie walczyl o swoje...A tu niespodzianka- spokojna, cicha kolezanka ją raczej trzepnie czasem...:)

Agnieszka na nk. Bardzo chetnie, ale musisz linka wrzucic do swojego profilu :p

Ostatnia edycja:
Dzien dobry mamuśki:):):) ja zaraz zmykam do pracy ale chyba bedzie ciezko bo dalej mysle o "dawcy".

Wczoraj wieczorkiem jak wyszlam do sklepu podeszla do mnie mnie starsza kobieta... i do mnie z tekstem... "nie chce od Pani nic chce tylko zajac chwile czasu... wiem ze jest pani w ciazy... ze jest Pani samotna" na co ja wielkie galy i przerazilam sie jak nie wiem co;P
i ona jeszcze mowi do mnie "ale niech sie Pani nie martwi corka bedzie zdrowa a za jakies 1,5 roku bedzie Pani juz w udanym zwiazku, szczesliwa i zadowolona" kurcze pol nocy myslalam o tej babie....

Dzien dobry mamuśki:):):) ja zaraz zmykam do pracy ale chyba bedzie ciezko bo dalej mysle o "dawcy".

Wczoraj wieczorkiem jak wyszlam do sklepu podeszla do mnie mnie starsza kobieta... i do mnie z tekstem... "nie chce od Pani nic chce tylko zajac chwile czasu... wiem ze jest pani w ciazy... ze jest Pani samotna" na co ja wielkie galy i przerazilam sie jak nie wiem co;P
i ona jeszcze mowi do mnie "ale niech sie Pani nie martwi corka bedzie zdrowa a za jakies 1,5 roku bedzie Pani juz w udanym zwiazku, szczesliwa i zadowolona" kurcze pol nocy myslalam o tej babie....
Az mnie dreszcze przeszly:)!!!Ja bym bardzo chiala isc do wrozki...byla ktoras z was?Tylko nie wiem czy takiej babie mozna wierzyc..a co jak powie cos zlego??..eh.;/
Zaprosilam pewna Panie na nasza klase tylko nie wiem ktora to!!:D:D :-DPanna K.P zpieknymi kreconymi wloskami:D Wogole my wpisalysmy sobie w pseudonimy niki z forum zeby prosciej bylo:)

reklama
Do góry