reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Kurcze ja jeszcze do mopcu nie dotarłam , becikowego też nie załatwiłam :-D muszę najpierw do lekarza po zaświadczenie :-D

U mnie jak się niektórzy dowiedzieli że będę sama z dzieckiem to myslalam ze impreze z radosci zrobia :-D A ja mam ich gdzieś radzę sobię jak narazie i przynajmniej mam miłość swojego życia przy sobie 24h na dobę :-D Nigdy bym się nie spodziewała, że można aż tak kochać :tak:

Emilka szybko zleci zobaczysz:tak: ja marudziłam, że to tyle czasu, bo dowiedziałam się już w 3 tygodniu a patrz już mała ma prawie 2 miesiące. Oj leci czas leci. Najgorszy byl dla mnie ostatni miesiac bo sie porodem sterowalam, ale przezylam :-D

reklama
inamorate to idz po to becikowe bo jeszcze im kasy zabraknie w tym karju można wszystkiego się spodziewać, czasami jeszcze w gminach jest becikowe dodatkowe, socjalne albo jakoś tak u mnie nie było, a tam gdzie mieszkał ojciec małego za duże dochody niby miałam

olka22 mam do Ciebie pytanie, czy przy odbieraniu praw trzeba powołać świadków na rozprawę ? i czy miałaś wizytę kuratora sądowego w domu?

3.nadia u mnie nie było kuratora przez całe 1,5 roku trwania sprawy, a też była między innymi o odebranie praw, z kolei byli świadkowie na jednej rozprawie. To jest zależne pewnie od konkretnej sprawy, od sędziego etc.

revenelka to ci sie udalo, u wszystkich ktorych znam, a mieli takie sprawy kurator byl, u mnie przy ograniczeniu byla ta sama pani co przy odebraniu.
w sumie to wedlug mnie ten wywiad wazniejszy jest u ojca dziecka, bo to glownie ejgo powinni sprawdzic

reklama
Do góry