Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Takie ludzkie? Jak serio to wypada powiedzieć, skąd jesteśKupię świeże mleko. Serio
Karmiłam KPI wcześniaka, po 4 miesiącach odciagalam do 100 ml z obu piersi (ale raczej mniej), ścigałam co 3h, też w nocy.Mamuśki ile ściągacie pokarmu laktatorem i co ile po 4 miesiącach ściągania??
A czemu ściągasz? Jesteś kpi czy po prostu potrzebujesz dodatkowo na wyjścia butelki? Ja ściągałam (o ile dobrze pamiętam) 100 - 150 ml, ale już wtedy byliśmy na piersi i ściągałam "na wyjścia" (okazało się, że i tak nici z tego, bo młody nie ogarniał butelki po miesiącu nie picia z niejMamuśki ile ściągacie pokarmu laktatorem i co ile po 4 miesiącach ściągania??
Niestety pierś u nas nie zdała egzaminu i tak od początku się męczymy eh.Ja ściągałam przez 2 miesiace (też wcześniak) Najpierw był dramat, bo przez miesiąc córka nie potrafiła ssać i po pierwszysm tygodniu (w szpitalu) ściagałam po 50-80 ml z obu piersi, a w domu z dnia na dzień pokarmu było coraz mniej. Szcześliwie jak spadło do 5 ml i już miałam sie poddać (po około miesiącu) córcia zaskoczyła i zaczęła ssać i nagle z dnia na dzień zaczłam ściągać po 80, potem 100, a potem 200 ml - coś tam ssała, ale i tak większość dopajałam ją z butelki. Po dwóch miesiącach ku mojemu przerażeniu (bo nie rozumiałam co się dzieje) znowu z dnia na dzień zupełnie odrzuciła butelkę i przeszła na pierś, ściągałam jeszcze przez dwa dni (chociaż już mało, bo większość ona wypijała bezpośrednio z piersi) i od tamtego czasu (ok 5 tyg) laktator schowałam tak zeby go nie widzieć i nic nie ściagam
Nie wiem dlaczego TY musisz to robić, ale mnie już teraz nikt nie zmusił by do odciagania![]()
Nie znam sytuacji, wiec przepraszam jeśli napiszę kompletnie nie na temat.Niestety pierś u nas nie zdała egzaminu i tak od początku się męczymy eh.