reklama
margerrita
Fanka BB :)
1smile nie zdarzylo się,
co do nocek to cale przespane od urodzin miska do tej pory byly 4
czarodziejka dzieki za nadzieje
co do nocek to cale przespane od urodzin miska do tej pory byly 4
czarodziejka dzieki za nadziejemakuc
ONESMILE u nas taka sytuacja miała miejsce raz no może góra dwa ale to w momencie kiedy Alicji bardzo zęby dokuczały i wtedy i tak zamiast szaleć to chodziła markotna i popłakiwała.
Ostatnio z dwóch drzemek zrobiła się u Młodej jedna ale dłuższa tj. na drzemkę idzie tak ok. 11/ 11.30 i śpi +/- do 1. A spać najpóźniej o 19 chodzi chociaż np. wczoraj o 18.30 już dawno blanociała ;-)
Ostatnio z dwóch drzemek zrobiła się u Młodej jedna ale dłuższa tj. na drzemkę idzie tak ok. 11/ 11.30 i śpi +/- do 1. A spać najpóźniej o 19 chodzi chociaż np. wczoraj o 18.30 już dawno blanociała ;-)
Roxannka
Pracująca mama!
onesmile, u nas się zdarzyło, w dodatku brak snu w dzień nie oznaczał dobrze przespanej nocy 

dlatego z mężem pieszczotliwie na Patryka mówimy "cyborg" ;-)

Ale wczoraj za to był tak wymęczony po żłobku że zasypiał mi podczas kąpieli a na przewijaku jak już go ubierałam był totalnie nietomny
słodki widok, jak ja bym chciała żeby on był takim małym śpioszkiem 

dlatego z mężem pieszczotliwie na Patryka mówimy "cyborg" ;-)

Ale wczoraj za to był tak wymęczony po żłobku że zasypiał mi podczas kąpieli a na przewijaku jak już go ubierałam był totalnie nietomny
słodki widok, jak ja bym chciała żeby on był takim małym śpioszkiem 

Kania78
...
U Nas się jeszcze nie zdarzyło ale wszystko przed nami. Za to nie ma znaczenia czy pójdzie spać o 19 czy o 21 i tak pobudki codziennie są w godzinach 5-5.30.Sluchajcie, czy zdarzylo sie Wam, ze Wasz dziec nie spal w dzien ani sekundy i byl aktywny i rozbrykany jak Tygrysek z Kubusia Puchatka cale 11 godzin?????
Roxannka
Pracująca mama!
u nas też nieu nas też godzina położenia nie wpływa na godzinę pobudki
niestety :-( Wczoraj położyłam go troszke później niż zwykle, był mega zmęczony więc myślałam że dłużej pośpi, ale gdzie tam
oczywiście się myliłam i pobudka punkt 5 już była 

Naszczęście po mleczku jeszcze dospaliśmy godzinke
Co nie zmienia faktu że nie pamiętam kiedy się spałam chociaż pół nocy bez żadnej pobudki

makuc
Alicja od 2 dni uskutecznia takie jazdy przy położeniu spać, że nie wiem co robić :-( przez to z drzemek w dzień nie wychodzi nic albo max.10min. w miarę normalnego spania a wieczorem zanim uśnie jest taki sajgon jakby ją ze skóry obdzierano. Krzyczy, wali głową w szczebelki, tupie, skacze, piszczy... masakra jakaś. Wczoraj ja ją musiałam obłaskawić a dzisiaj D. już od 15 z nią siedzi
To nie zęby bo właśnie kolejny się przebił, zmęczona jest tak, że szok bo zasypia na siedząco a odłożona o....
To nie zęby bo właśnie kolejny się przebił, zmęczona jest tak, że szok bo zasypia na siedząco a odłożona o....reklama