Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziś wstaliśmy o godz. 8.00,byłam w szoku heh.Mam nadzieję,że teraz dobry czas przed nami i że was to pociesza,bo u Was pewnie też to minie.Przypominam,że mieliśmy nawet nockę z dziesięcioma pobudkami.Krzyś jest starszy od większości dzieci na forum i jeśli to był jakiś skok i minął to u Was może też minie:-)

Myślę że gdyby był głodny to na pewno by nie zasnął :-)u nas od dwóch nocy udaje mi się zamiast cyca dać herbatkę i o dziwo wypije i idzie spać dalej (są to 2 pobudki),nie wiem czy dobrze robię ale chyba gdyby był głodny to by nie usnąl przecież dalej tylko by się upominał![]()
Dziewczyny wszystko co piszecie o nieprzespanych nocach,ja przerabiałam przez ostatnie kilka tygodni.Od kilku dni Krzyś śpi bardzo ładnie,a od 2 dni jest po prostu bosko!Spanie po 10 lub 12 godzin z jedną przerwą na przytulanie i smokadziś wstaliśmy o godz. 8.00,byłam w szoku heh.Mam nadzieję,że teraz dobry czas przed nami i że was to pociesza,bo u Was pewnie też to minie.Przypominam,że mieliśmy nawet nockę z dziesięcioma pobudkami.Krzyś jest starszy od większości dzieci na forum i jeśli to był jakiś skok i minął to u Was może też minie:-)
![]()