reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sen maluszkow

hmm czyli wychodzi na to, że Alka ma podobnie :eek: tylko skoro ząb wyszedł to zastanawia mnie, skąd te histerie?

reklama
makuc czytałam że mleczaki są szersze odstałych i podczas wychodzenia tak bola. Nie wiem o co chodzi dokładniej bo ze mnie żaden fachowiec w tym temacie. Generalnie 3 noce nieprzespane i miałam serdecznie dość. Dodatkowo miała katar. Po 4 dniach przestałą wyć jak opętana i katar znikł. A u ciebie ile to już trwa?

DAWIDOWe nie żartuj nawet :szok::-( ja już kolejnej takiej nie przetrwam bez uszczerbku na zdrowiu.
Ryczała godzinę. Oczywiście co jakis czas zaglądaliśmy do niej, układaliśmy spać, tuliliśmy itp. ale to nic nie pomagało. Nawet p/bólowe cośtam dostała i zero reakcji. Ciekawe jaka nocka będzie...

makuc, współczuje! Sama cię nie pociesze bo już przestałam liczyć takie nocki :-( Napewno wszystkiego od nowego roku, a przed też nie było lepiej :baffled: Z mężem zastanawiamy się jak jeszcze funkcjonujemy :confused::eek::ninja2:

makuc mojej średnio czopki i syropki pomagały. Co 15 minut musiałam wstawać bo był ryk. % minut uciszania i 10 minut znowu. Chodziłam jak śnieta a zaczeło się w noc wigilijna tak wiec moja przemówiła ludzkim głosem.

A od wczoraj moja prowadzi śmieszne rozowy telefoniczne. Wczesniej po swojemu ale teraz mam ubaw.
bierze moja komórke do ucha
alo
tak
ej
tak
tak
tak
i o podłoge.
Ciekawe kto do niej dzwoni i tak ją denerwuje.

reklama
makuc, no niestety :-( powoli staje się to nie do wytrzymania, a żaden ząb od jakiegoś pół roku nie wyszedł :no:

dawidowe, Patryk ma chyba jakieś głuche telefony bo nic nie mówi tylko odrazu o podłoge wali :-D;-):eek::rofl2:

Do góry