reklama

Sen maluszkow

o kurcze, to szczerze współczuję. mój już śpi. pewnie koło 3 będzie znowu pobudka nie wiadomo po co. po 6 jest przebudzenie, bo mąż ostatnio wychodzi wcześniej do pracy, ale jak już wyjdzie to jeszcze śpimy do jakiejś 7, przynajmniej ja śpię ;-)

reklama
onesmile:no::no::-(- u nas to samo...a jeszcze niedawno dziwiłam sie,jak Idy Misia tyle mleka w siebie mieści...zamieniły sie nam córki rolami,o...
U nas żadne przetrzymanie nie działa- jest ryyyk i koniec,musi byc mleko.Zaden smoczek,herbatka- nic.Ja mam nadzieję,że to samo minie,jak przyszło..a odsypiam z Amelką ,po obiadku:dry:
to się pozamieniały:eek:

a u nas jest jakieś "wyuczone" przebudzenie...
Bo nie wierzę, że zawsze coś się dzieje o godzinie 3...
my tak mieliśmy przez pierwsze pół roku... 0:30, potem 3:00... a 3 to podobno godzina duchów:rofl2:

Qrcze, od czego to wszystko zalezy? My bardzo dbamy o wieczorna rutyne, codziennie te same czynnosci, ktore maja zapewnic spokojny sen i poczucie bezpieczenstwa; w dzien Pawel ladnie juz je, a w nocy robi pobudki i wciaga pol litra mleka :crazy: Nic z tego nie rozumiem:-(

ej, ja katoliczka takase i w to nie wierzę a co dopiero ty:-D

onesmile, tulam!!! ja myślę że jak Pafcio się weźmie i zaweźmie to zacznie bez mruknięcia całe nocki przesypiać standardem:tak:łapią te nasze maluchy jakieś takie "fazy" i za nimi nie nadążymy... na pewno bym mu nie odmawiała w nocy mleka sporo w dzień mało je. ja bym nawet chciała żeby moja w nocy chciała butlę jak sie obudzi, bo ona zaczęła bardzo mało pić....

reklama
Onesmile skoro w dzień nie je mleka to musi uzupełnić braki w nocy co innego gdyby jadł dużo w dzień to można myśleć co zrobić by wyeliminować posiłki nocne mój Kubuś tez oddawna nie je mleka w nocy ale. On zawsze dużo pił w dzień przesypia całe noce czasem się przebudzi ale tylko dam mu smoka i śpi dalej każdy się dziwi jak słyszy ze on wstaje z drugiej drzemki o 6.30 a o 8 klade go już spać chwilke pogada i max 8.30spi wstaje o 7 wspoczuje wam dziewczyny ze dzieciaczki nie przesypiaja jeszcze nocy ale to minie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry