Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to i ja dołączam do klubu niewyspanych mamusiek. moj syn wyl dzis przez pol nocy i niestety u nas tata nie moze wstac do niego, bo to go tylko rozdraznia. w nocy wazna jest tylko matka i juz. jak sie obudzil o 12 to do szóstej się wałkował, usypiał na 5 minut jak tylko się kładłam do łózka to wył od nowa, jak go raz próbowałam przeczekać to po minucie dostał spazmów więc musiałam wstać. ze wiem, ze jakbym go wziela do nas do lozka to przespalibysmy do rana, a tak to masakra, no ale chyba juz pora ukrocic te tyranie. daje mu czas do końca miesiąca jak się to nie poprawi to chyba się poddam. najgorsze,
Wioli dzieci się łatwo przyzwyczajają fakt, ale czasami są takie sytuacje że trzeba zabrać je ze sobą.Uważajcie tylko zeby dzieci sie nie przyzwyczaiły i budziły sie zawsze wiedząc ze mama ich weźmie do łóżka moja koleżanka tak robiła i teraz 3lernia córka co noc wstaje bo chce do mamy![]()