reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sen maluszkow

reklama
A ja sklaniam sie ku teorii, ze to chyba jednak jakis skok rozwojowy, bo za duzo tych naszych dzieciakow nie spi po nocach. Malo tego, ewidentnie Pawel wlasnie zakonczyl jakis skok, bo ostatniej nocy przespal od 20stej z groszami (ostatnia butla o 20stej) do 6.40 rano! Co prawda wybudzal sie, ciumkał palca,ale nie plakal i robil to przez sen. Ja budzilam sie 4 razy, zeby sprawdzic, co jest grane, a ten spal w najlepsze:sorry:Poza tym od wczoraj jakis taki bardziej kumaty sie zrobil, naprawde, mam wrazenie ze juz wszystko rozumie, wiecej gada, ale to na inny watek.

makuc - u was wyjacy alarm, a u nas dzis w dzien skrzeczaca pologa, odkurzacz i generalne porzadki robione przez sasiadke z gory. Oczywiscie drzemka przesunela sie o godzine...

makuc, kania, współczuje :-(

nat, onesmile, super, że nocki takie dobre u was były :-)

U nas druga połowa nocy, na ogół tak z większą ilością pobudek, dużo lepsiejsza niż zwykle :happy2: Myśle że to zasłyga antybiotyku, oczywiście pobudki były ale nie jakieś koszmarne :cool2: Oby już tylko lepiej było bo czasami ciężko już funkcjonować :sorry2:

Roxannko, no to bardzo sie ciesze, ze u Was wreszcie lepiej! Mysle, ze dzisiejsza noc bedzie jeszcze spokojniejsza. I tego Wam zycze!

Mnie Adasiek tez cos przez sen co chwila poplakuje, a myslalam, ze jak padnie to bedzie ze 3 godziny spal... :baffled:

reklama
Do góry