reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
My mamy nocki w kratkę, raz całą prześpi, raz nie. Dziś kiepsko spała...więc nadzieja że jutro pośpi lepiej :-)
U nas Kania jest tak samo, jedna noc super przespana bez ani jednej pobudki a kolejna z pobudką. Tak więc czekam z nadzieją że sie to unormuje kiedyś w końcu:-):-)
Roxi to już znasz powód beznadziejnych nocek, teraz musicie nacieszyć się póki kolejne nie zaczną wychodzić

ikaa29
Fanka BB :)
roxannka moze akurat bedzie lepiej przy następnych ząbkach.
Ja się dziś nie wyspałam,poszłam spać po 10 no i jak się połóżyłam to się zaczęło kręcenie i tak czekałam czy się skończy no ale niestety musiałam wstać zrobić mleko i wtedy dopiero mogłam iść spać a po 3 znowu to samo i na dobre już po 6 koniec spanai.A z zasypianiem to nie mamy problemu jedynie co tv już nie musi grać bo kiedyś to odpływała przy nim a teraz to się gapi i gapi więc go wyłanczam no a zasypianie to takie-pokręci się pokręci, wycałuje mi brzuch wtuli się we mnie dupką i śpi.
Ja się dziś nie wyspałam,poszłam spać po 10 no i jak się połóżyłam to się zaczęło kręcenie i tak czekałam czy się skończy no ale niestety musiałam wstać zrobić mleko i wtedy dopiero mogłam iść spać a po 3 znowu to samo i na dobre już po 6 koniec spanai.A z zasypianiem to nie mamy problemu jedynie co tv już nie musi grać bo kiedyś to odpływała przy nim a teraz to się gapi i gapi więc go wyłanczam no a zasypianie to takie-pokręci się pokręci, wycałuje mi brzuch wtuli się we mnie dupką i śpi.
makuc
Fanka BB :)
dla mnie też. ZdecydowanieStrip jak dla mnie masakra![]()

a) gratki nowego zębiska dla PatrykaU nas wcześniejsze problemy ze snem, już mam teraz pewność, związane były z zębami, na bank! Odkąd wyszła dwójka, mamy praktycznie w całości przespane nocki. I nie ważne czy są dwie drzemki ponad godzinne w ciągu dnia, czy tak jak w żłobku śpi raz całe 15 min, to nocki ostatnio przesypia od 19-20 do 6-7![]()
b) może spróbujcie się na zapas wyspać? ;-)
c) pkt b był żartem of kors i mam nadzieję, że kolejne zęby już niezauważenie przejdą. A jeżeli nawet dadzą Wam odczuć, że ida to nie będzie to jakąś wielką masakrą, tylko zwykłym marudaniem od czasu do czasu albo coś.
Roxannka
Pracująca mama!
kania, współczuje kiepskiej nocki, oby dzisiejsza wam to wynagrodziła
mała mi, i u was też zasada przplatanki działa, nocka dobra, na przemian z nocką złą ;-)

ikaa, u ciebie z nockami też kolorowo nie jest
ale opis zasypiania twojej córy mnie rozczulił, szczególnie to całowanie i wtulanie 
ooo makuc cosik do mnie skrobneła w trakcie jak męczyłam się nad tym postem
hehe chyba czytasz mi w myślach
patrz wyżej co napisałam do małej mi :-)

szkoda tylko że nie da na zapas wyspaćRoxi to już znasz powód beznadziejnych nocek, teraz musicie nacieszyć się póki kolejne nie zaczną wychodzić![]()

ikaa, u ciebie z nockami też kolorowo nie jest

ooo makuc cosik do mnie skrobneła w trakcie jak męczyłam się nad tym postem

Roxannka
Pracująca mama!
ROXIdobre, dobre
![]()
chyba jeszcze coś zostało z naszego alter ego ;-):-)

onesmile
Świat według Pafffcia
Roxi , to gratki dwojeczki. Nam wyszla w zeszlym tygodniu i tez mamy tylko 5 zebiszczy.
U nas wiekszosc nocek w tym tyg. przechlapanych, a we wtorek byla istna masakra, bo goraczka, katar, no strasznie bylo. Ale np. juz wczoraj super- Pawel przespal cala noc bez pobudek na mleko i gadanie, co ostatnio zdarzylo sie we wrzesniu. Dzis pewnie znow bedzie gadulstwo odchodzilo, bo nie wierze, zeby tak nagle mu sie pozmienialo...
U nas wiekszosc nocek w tym tyg. przechlapanych, a we wtorek byla istna masakra, bo goraczka, katar, no strasznie bylo. Ale np. juz wczoraj super- Pawel przespal cala noc bez pobudek na mleko i gadanie, co ostatnio zdarzylo sie we wrzesniu. Dzis pewnie znow bedzie gadulstwo odchodzilo, bo nie wierze, zeby tak nagle mu sie pozmienialo...
reklama