reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sen maluszkow

reklama
My mamy nocki w kratkę, raz całą prześpi, raz nie. Dziś kiepsko spała...więc nadzieja że jutro pośpi lepiej :-)

U nas Kania jest tak samo, jedna noc super przespana bez ani jednej pobudki a kolejna z pobudką. Tak więc czekam z nadzieją że sie to unormuje kiedyś w końcu:-):-)
Roxi to już znasz powód beznadziejnych nocek, teraz musicie nacieszyć się póki kolejne nie zaczną wychodzić:eek:

roxannka moze akurat bedzie lepiej przy następnych ząbkach.
Ja się dziś nie wyspałam,poszłam spać po 10 no i jak się połóżyłam to się zaczęło kręcenie i tak czekałam czy się skończy no ale niestety musiałam wstać zrobić mleko i wtedy dopiero mogłam iść spać a po 3 znowu to samo i na dobre już po 6 koniec spanai.A z zasypianiem to nie mamy problemu jedynie co tv już nie musi grać bo kiedyś to odpływała przy nim a teraz to się gapi i gapi więc go wyłanczam no a zasypianie to takie-pokręci się pokręci, wycałuje mi brzuch wtuli się we mnie dupką i śpi.

Strip jak dla mnie masakra :szok:
dla mnie też. Zdecydowanie :oo2: i tak się zastanawiam STRIP jak Ty dajesz radę jeszcze funkcjonować jakkolwiek? :szok::-(

U nas wcześniejsze problemy ze snem, już mam teraz pewność, związane były z zębami, na bank! Odkąd wyszła dwójka, mamy praktycznie w całości przespane nocki. I nie ważne czy są dwie drzemki ponad godzinne w ciągu dnia, czy tak jak w żłobku śpi raz całe 15 min, to nocki ostatnio przesypia od 19-20 do 6-7 :tak:
a) gratki nowego zębiska dla Patryka
b) może spróbujcie się na zapas wyspać? ;-)
c) pkt b był żartem of kors i mam nadzieję, że kolejne zęby już niezauważenie przejdą. A jeżeli nawet dadzą Wam odczuć, że ida to nie będzie to jakąś wielką masakrą, tylko zwykłym marudaniem od czasu do czasu albo coś.

kania, współczuje kiepskiej nocki, oby dzisiejsza wam to wynagrodziła :tak: mała mi, i u was też zasada przplatanki działa, nocka dobra, na przemian z nocką złą ;-)

Roxi to już znasz powód beznadziejnych nocek, teraz musicie nacieszyć się póki kolejne nie zaczną wychodzić:eek:
szkoda tylko że nie da na zapas wyspać :sorry:

ikaa, u ciebie z nockami też kolorowo nie jest :shocked2: ale opis zasypiania twojej córy mnie rozczulił, szczególnie to całowanie i wtulanie :-D

ooo makuc cosik do mnie skrobneła w trakcie jak męczyłam się nad tym postem :rofl2: hehe chyba czytasz mi w myślach :-p patrz wyżej co napisałam do małej mi :-)

Roxi , to gratki dwojeczki. Nam wyszla w zeszlym tygodniu i tez mamy tylko 5 zebiszczy.

U nas wiekszosc nocek w tym tyg. przechlapanych, a we wtorek byla istna masakra, bo goraczka, katar, no strasznie bylo. Ale np. juz wczoraj super- Pawel przespal cala noc bez pobudek na mleko i gadanie, co ostatnio zdarzylo sie we wrzesniu. Dzis pewnie znow bedzie gadulstwo odchodzilo, bo nie wierze, zeby tak nagle mu sie pozmienialo...

reklama
Do góry