Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W tygodniu jak i tak rano wstaje do pracy, to mój synek śpi w najlepsze nawet do 7 (u nas to długo ;-)), a w weekend jakbym mogła sobie pospać to pobudka już między 5 a 6 wrrr...
dzisiaj prawie godzine kotłowałam się z Ptyśkiem w naszym łóżku bo myślałam że może chociaz na chwile przyśnie, ale gdzie tam 
U Nas jest tak samo, kaszkę zjada ale na drugie śniadanie na gęsto. Poza tym nocki bez zmian, czyli w kratkę a mleko tak jak Patryk Roxannki zjada sama w łóżeczku.Amelka "jada " kolacje z nami- tak "dla towarzystwa" bardziej,niż dla samego jedzenia,bo przecież zjedzenie plasterka szynki z chlebka nie można kolacją nazwać- dostaje więc mleko do łóżeczka przed snem. Kaszek w ogóle nie je,bo nie lubi.
dlaczego ? Piotruś nie chce trzymać sobie butli ?U nas nie ma mowy o samodzielnym piciu mleczka.
każde dziecko ma swoje potrzeby i tego nie zmieni nawet największy mędrzec :-)
także ja ew. biore Alicje rano wtedy, kiedy potrzebuję nagle na zakupy wyjść (bo np. mleka do kawy niet, czy pieczywa). W innych przypadkach czekam do polunia ;-)