Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To super, że Agusia tak ładnie zasypia. Oliwia też zaczęła od kilku dni bez problemów zasypiać jak napisałam wcześniej. Podobnie jak Ty ja nie widzę na razie odstawiania smoczka :-( wiem że będzie na pewno ciężko mimo iż tylko służy jej do spania.a ja odkryłam ostatnio, że moje dziecko perfekcyjnie zasypia wieczorem jak nikt przy niej nie siedzi. zawsze zjada mleczko i jak ją kładę spać to włączam jej muzykę przy któej zawsze zasypia, gaszę lampkę i wychodzę. i wiecie co? i zasypia w 5 min. a tak jak przy niej siedziałam to trwało to czasem i 30 min. co chwilę wstawała, zaczepiała, wyrzucała smoczka a tak nie ma kogo zaczepiać i zasypia. z tym, że bez smoczka i muzyki to nie da rady. smoczek ma tylko do spania i pewnie niedługo trzeba będzie go odstawić ale narazie nie widzę tego, ani ona ani ja nie ejsteśmy na to gotowe jeszcze. no ale lepiej chyba tak niż gdyby cały dzień ze smoczkiem chodziła.
jęczy, kwęka a spać nie pójdzie. I weź tu bądź człowieku mądrym. u nas nocka bez żadnej pobudki na smoka czy coś w tym stylu.
cieszę się.
a odnośnie żłobka to u Ciebie Eliza to z tego co pamiętam to jest tak fajnie, że malutko dzieciaczków i jakby w domu, dobrze kojarzę?