reklama

Sen maluszkow

reklama
Z moim dzieckiem jednak nie ma co liczyć na jakieś ustalone godziny drzemek ;-)
już myślałam, że utarło się, że jest jedna drzemka 10-12 i pasowało mi to, bo mogłam się wyspać.
teraz zmiana znowu :confused:
od 9:30 do 10:30 drzemka I
od 14:30 drzemka II
oszaleję :blink:

U nas dwie ostatnie nocki to totalny koszmar :baffled::growl::ninja2: ciągłe pobudki, płacz, wstawanie, bardzo wczesne rozpoczęcie dnia a co za tym idzie my z mężem półprzytomni, a nasze dziecko ani troche :no: w dzień tylko jedna pobudka 20 minutowa i nawet specjalnie śpiący nie był :szok::eek: ja tego nie rozumiem czy on wogóle snu nie potrzebuje :confused:

Roxanka pewnie coś się zbliża wielkimi krokami-podejrzewam że zębole jakieś idą.

Dziulka to Leane pięknie śpi w dzień u nas max to jedna drzemka 2 godz co zdarza się na prawdę rzadko a ja chodzę i zaglądam czy oddycha bo mi się długo wydaje:-D

Ja tez zawsze najpierw daje mleczko, potem zabki a potem kapiel. Wlasciwie od malenkiego Adas najlepiej zasypial po kapieli, czasami to wrecz go "scinalo z nog" :-D Teraz zasnie tak czy owak, kapiel czy bez, ale i tak wole najpierw jedzonko. Jakos mi sie wydaje, ze ono sie przed snem jeszcze "ulozy" troszke w brzuszku :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry