Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, zapytalam tez o niego sierpniowek 2006 i one mi to samo napisaly a na dodatek jeszcze to,ze staniki do karmienia najlepiej kupowac jakis czas po porodzie, bo ponoc cycki zaczynaja dopiero rosnac jak zaczyna sie karmic:-

, jak sie o tym dowiedzialam to mnie powalilo, bo moje jak jeszcze bardziej urosna to chyba mi skory nie starczy

bo moj juz tak kiedys dwa razy zawibrowal , zmartwilam sie wtedy bardzo, ale po jakims czasie mialam wizyte i lekarz mi powiedzial ze wszystko w porzadku, to moze miec cos wspolnego ze stresem, albo, nerwy, albo wysilek fizyczny, chociaz po tym co napisalas to moze rzeczywiscie powinnam jakies dodatkowe badania zrobic???

. Ale wizyte wspominam niemiło. Chodziłam od pokoju do pokoju i każdy się dziwnie na mnie patrzył. Jak sieokazało nie zrozumieli mnie zupełnie o co mi chodzi. Jak już załapali, to podłączyli mnie pod KTG, ale po 12 minutach odłączyli, bo czekała pacjentka pani doktor, i ona widocznie pilniejsza była niż ja
;-). Pani gin spojrzała na zapis i powiedział że jest ok. Jak jej powiedziałam dlaczego przyszła na ktg, to kazała mi jechać po ciuchy i zostać w szpitalu, bo jak się coś dzieje to ona z krótkiego zapisu nic nie wywnioskuje. Nie zostałam oczywiście, bo ta babka, to tak jakbyt złośliwie mi powiedziała. Zadzwonię dzisiaj do swojkej gin i może ona mi coś podpowie, co mam robić. Jak się trzeba położyć, to pewnie że pójdę do szpitala - ale w niedziele mam komunię (męża chrześniak), no i sama nie wiem co robić