natalka_25
Sierpniowa mama'07
Witam Was!
za pare godzin ide do gina i juz chodze nerwowa, i do tego upał straszny uciekam cos zjesc i moze poczytac zeby sie zrelaksowac
za pare godzin ide do gina i juz chodze nerwowa, i do tego upał straszny uciekam cos zjesc i moze poczytac zeby sie zrelaksowac
. Napisz o sobie coś więcej. Suwaczki jak sie robi jest napisane gdzieś na stronie głównej , jak znajdę link to wkleję, ale to chyba już nie dzisiaj bo muszę leżeć
. Hmm...Coś więcej o sobie...No więc mam córkę Wiktorię-3 lata i 9 miesięcy.Niedługo znów zostanę mamą bardzo się cieszę bo długo czekaliśmy na to maleństwo.Musiałam się trochę poleczyć ale na szczęście wreszcie się udało:-).Termin mam na 17 sierpnia ale niestety coś zaczyna się juz dziać:-(.W szóstym miesiącu zaczęła mi się skracać szyjka macicy teraz skróciła sie jeszcze bardziej i zagraża mi przedwczesny poród. Mam dużo odpoczywać i nic nie robić.W poniedziałek idę do lekarza na kontrolę czy nie robi się rozwarcie.Boję się że wsadzą mnie do szpitala na dobre
.Wogóle dosyć ciężko przechodzę tą ciążę z pierwszą było lepiej...
niewiem jak długo je zniose...I jeszcze te problemy...ale cieszę się że bedzę mieć dzidziusia
oszalec mozna