reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Witam wszystkich!!!!
Pierwszy raz jestem na tym forum i muszę powiedzieć że jest świetne! :-)Spodziewam się drugiego dziecka termin mam na 17 sierpnia i pomyślalam że miło bedzie poklikać z osobami które mają podobne problemy. Na początek może pogratuluję wszystkim przyszłym mamom!!! Pozdrawiam!!!

Ach i jeszcze jedno...
Dziewczyny jak Wy robicie te kalendarze pokazujące kiedy maleństwo przyjdzie na świat? Jak zauważyłyście jestem początkująca i jeszcze wielu rzeczu niewiem...;-)

Witaj Gosia.
Dobrze że do nas trafiłaś :tak:. Napisz o sobie coś więcej. Suwaczki jak sie robi jest napisane gdzieś na stronie głównej , jak znajdę link to wkleję, ale to chyba już nie dzisiaj bo muszę leżeć

Witam witam!
Cieszę się że ktoś mi odpowiedział:-D. Hmm...Coś więcej o sobie...No więc mam córkę Wiktorię-3 lata i 9 miesięcy.Niedługo znów zostanę mamą bardzo się cieszę bo długo czekaliśmy na to maleństwo.Musiałam się trochę poleczyć ale na szczęście wreszcie się udało:-).Termin mam na 17 sierpnia ale niestety coś zaczyna się juz dziać:-(.W szóstym miesiącu zaczęła mi się skracać szyjka macicy teraz skróciła sie jeszcze bardziej i zagraża mi przedwczesny poród. Mam dużo odpoczywać i nic nie robić.W poniedziałek idę do lekarza na kontrolę czy nie robi się rozwarcie.Boję się że wsadzą mnie do szpitala na dobre:szok:.Wogóle dosyć ciężko przechodzę tą ciążę z pierwszą było lepiej...
Buziaczki.Pozdrawiam

Witam wszystkich :)
ja też jestem tu na forum pierwszy raz :) Już niebawem spodziewamy sie naszego pierwszego dziecka :) nie moge sie już doczekać :)
Nie wiem jak wy dziewczynki znosicie ten upał ale u mnie w trójmieście jest strasznie gorąco. Pojechaliśmy z mężem na spacerek nad morze i myślałam że tam oszaleje dosłownie żar z nieba, a miałam nadzieje na chłodną morską bryze :)
Pozdrawiam wszystkie forumki z nadzieją, że mnie przyjmiecie do swojego grona :)

Hej kobitki
Rany a ja wlasnie przyszlam sie pozalic jak duszno i goraco tu u nas:baffled::baffled:, ale widze ze u was tez nie za chlodno:eek: oszalec mozna:szok::szok:

Natalka jak tam po wizycie u doktorka???:confused:

Mrozik a ty nie mozesz sobie komputera kolo lozka zainstalowac???:confused::tak:bylabys czesciej:tak:

Gosia*** z tym suwaczkiem to klikasz na swoje "ustawienia" (w gornym lewym rogu), wybierasz "edytuj podopis", "wprowadz nazwe obrazka" czyli adres www. suwaczka ktorego sobie wybralas i juz go masz:tak:, mam nadzieje ze sie uda, bo nie wiem czy dobrze wytlumaczylam.
Po za tym zycze pomyslnych nastepnych tygodni i jak najmniej komplikacji w ciazy.

Raabit
witam jeszcze raz w gronie sierpnioweczek:tak:

reklama
Witam wszystkie sierpnióweczki:-)
raabit i Gosia super ze do nas trafiłyście,im nas więcej tym lepiej,piszcie jak najwięcej:-)

Naur i mrozik wizyte mam dopiero po 20 czerwca,ale wystraszylam sie z ta infekcją:-(

Natalka trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte,na pewno bedzie dobrze,daj znac co i jak.

co do upałów to są straszne,coraz gorzej je znosze,a to dopier poczatek...no i chyba nie pojedziemy do Sopotu bo zaczęłam się troche obawiac,a tak bardzo chciałam:-(:-(

ok ide sie cos pouczyc,bo został mi nicały tydzien do tej obrony,ale w ogole nie mam checi do zadnej nauki:baffled::dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry