reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

hej
dzisiaj jakiś okropnie smutny dzień nie wiem dlaczego ale cały czas zbiera mi się na ryczenie :( i jeszcze poranna kłótnia z facetem uhhhhhh mam nadzieję że to szybko minie

raabit ja podkłady kupowałam w sklepie z rzeczami dla dzieci może tez spróbuj do takiego sklepu podejść

Ola ja miałam podobne napady gorąca i lekarz mi powiedział abym piła dużo wody niegazowanej no i piję a teraz to nawet jak gdzies wychodze na chwilę to zabieram ze soba wodę

Kasiu odezwij się od razu po badaniu

miłego popołudnia papa

reklama
Dzięki Aniulka :-) chyba tak zrobie że pojade do sklepu z art. dla dzieci i tam w końcu kupie to czego potrzebuje :tak:
dziewczyny to w końcu które majtki lepsze? jednorazowe? czy te z siateczki wielorazowego użytku?:eek:
Ja też mam dzisiaj jakiś wyjątkowy kryzys :-( wszystklo mnie boli, smutno mi jest, uważam, że jestem gruba bo dzisiaj stanęłam na wadze i od początku ciąży przytyłam w sumie 13kg :wściekła/y: schylenie sie sprawia mi trudność, czuje sie nieporadna, brzydka i ociężała :szok: co prawda mój mąż ciągle mi powtarza, że dla niego jestem piękna, ze kocha mój brzuszek bo w środku jest nasze dziecko o które tak długo sie staraliśmy i na które tak bardzo czekamy, jednym słowem jest kochany :-)
A ja chyba mam jakąś depresje przedporodową :sick::baffled::wściekła/y:

raabit czuję się tak samo:szok::wściekła/y:najgorsze to że jestem taka nieporadna:baffled::eek::sick:jak córcię wykąpię to padam z nóg:szok:też mi się wydaje że jestem brzydka i gruba ale mój mąż jest kochany:tak::-Dwkurza mnie to że ciągle jestem od kogoś uzależniona bo nic mi nie wolno robić(ta skrócona szyjka:angry::szok:)Ale nic się nie martw jeszcze troche i znów bedziemy jak dawniej :tak:tylko szczęśliwsze bo z naszymi dzidziusiami przy sobie:tak::-D;-)Pozdrawiam

czesc dziewczynki :-)

Mam pytanko do was może któraś z was ma podobny problem,otóż od jakiegoś czasu puchną mi stopy , na poczatku ta opuchlizna schodziła po odpoczynku , a teraz niestety nie:-( do tego od paru dni czuje ze zaczynaja mi drętwieć stopy zarówno w nocy jak i w dzień i prawa ręka. Niewiem czym to jest spowodowane czy ta opuchlizną czy dziecko uciska gdzies na nerwy ? :eek:
Nie moge leżeć na wznak i na prawym boku bo momentalnie czuje jak reka mi dretwieje :sick:tak samo sie dzieje jak mam uniesiona w górze ...

Edyta co do stóp to ja tez mam spuchniete,nie wchodze jz w zadne moje buty prócz klapek i starych sandałów,ale to jes normalne,a moze byc jeszcze gorzej:-)co do dręwienia to czytałam gdzies ze to normalne w ciązy,ja natomiast nie moge lezec na lewym boku bo bola mnie żebra...każda ma jakąs przypadłość,ale to wszystko skutki ciązy;-)

Edytko niestety nie pomogę, bo mi nic nie puchnie. Ale te drętwienia to nie wiem czy nie ucisk jakiś właśnie, brzmi niesympatycznie.

Raabit do szpitala lepsze jednorazowe, bo szybko zmieniasz i wyrzucasz a w domu na czas gojenia krocza (nie lubię tego słowa) lepsze te z siateczki, bo przewiewne i można b. szybko uprać.

A ja mam coraz częściej głupie przeczucia, że urodzę już niebawem. Jak tylko mnie skurcze łapią albo coś boli to już się boję. I mam straszną nagonkę żeby wyprawkę skompletować i już wszystko przygotować. Nie wiem dlaczego tak myślę, ale nie mogę przestać, bo na tylu frontach się sypię.

Witajcie mamusie w poniedziałkowy poranek :-D:-)u mnie niestety zanosi się na upalny dzień :szok::eek::sorry2:ale w końcu to lato niema sie co dziwić jakoś trzeba wytrzymać:tak:
Pozdrawiam życzę miłego dnia :-D

chciałam poczytać o skracających się szyjkach macicy-wiecie stresik przed wizytą jutrzejszą...:no::eek::sorry2: i patrzcie co zanalałam(pisze jakaś dziewczyna) :
"co do szyjki jeszcze..
wyczuwam ja osobiscie np jak sie myle..
i sama czesto sprawdzam czy oby ujscie jej jest zamkniete..
to samo i wam radze...":szok::szok::szok::eek::eek::eek: wy też tak umiecie??:szok::rofl2:

Naur myśl pozytywnie, pamiętaj, że dla twojej kruszynki każdy dzień jest teraz ważny. Mi bardzo pomogło skompletowanie wyprawki, a właściwie torby do szpitala. Brakuje kilku drobnostek, ale od kiedy stoi w pokoju to ja lepiej sie czuję. Wiem głupota.:dry:
I odpoczywaj jak najwięcej. Wiem,że to trudne z małym brzdącem ale korzystaj z każdej pomocy.
Ja właśnie wczoraj wysłałam Mariannę do babci na miesiąc. Już strasznie tęsknię, a ona oczywiście nie mam nawet chwilki, żeby ze mną porozmawiać. No ale jak się mam dziadków, wujka, ciocię, ruskie pierogi i "prawdziwy polski rosół" to czego wymagać. Sama zapomniałabym o bożym świecie:-D:-D.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry