aniulka01
Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
hej
dzisiaj jakiś okropnie smutny dzień nie wiem dlaczego ale cały czas zbiera mi się na ryczenie
i jeszcze poranna kłótnia z facetem uhhhhhh mam nadzieję że to szybko minie
raabit ja podkłady kupowałam w sklepie z rzeczami dla dzieci może tez spróbuj do takiego sklepu podejść
Ola ja miałam podobne napady gorąca i lekarz mi powiedział abym piła dużo wody niegazowanej no i piję a teraz to nawet jak gdzies wychodze na chwilę to zabieram ze soba wodę
Kasiu odezwij się od razu po badaniu
miłego popołudnia papa
dzisiaj jakiś okropnie smutny dzień nie wiem dlaczego ale cały czas zbiera mi się na ryczenie
raabit ja podkłady kupowałam w sklepie z rzeczami dla dzieci może tez spróbuj do takiego sklepu podejść
Ola ja miałam podobne napady gorąca i lekarz mi powiedział abym piła dużo wody niegazowanej no i piję a teraz to nawet jak gdzies wychodze na chwilę to zabieram ze soba wodę
Kasiu odezwij się od razu po badaniu
miłego popołudnia papa

schylenie sie sprawia mi trudność, czuje sie nieporadna, brzydka i ociężała
co prawda mój mąż ciągle mi powtarza, że dla niego jestem piękna, ze kocha mój brzuszek bo w środku jest nasze dziecko o które tak długo sie staraliśmy i na które tak bardzo czekamy, jednym słowem jest kochany :-)
wkurza mnie to że ciągle jestem od kogoś uzależniona bo nic mi nie wolno robić(ta skrócona szyjka
ale w końcu to lato niema sie co dziwić jakoś trzeba wytrzymać