reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

czesc dziewczyny.
ale tu dzies pustki.u mnie pogoda taka sobie,troche duszno jest mimo ze popadalo,ale to i tak mało.:crazy:
widze ze kazdy ma jakis problem jak to nie z rodzicami to z tesciami,to jest chyba wieczna walka miedzy pokoleniami.Ale faktycznie przykro jak ktoś z rodzeństwa jest bardziej faworyzowany a drugi mniej,u mnie tak robi teść.
Moi rodzice znowu robią w odwrotnym kierunku,jestem jedna i mama do dzis nie moze sie pogodzic z tym że,jak twierdzi ją zostawiłam i wyprowadziłam sie do teściów.straszna zazdrość z niej emanuje,rozumiem ją doskonale ale czasem mówi mi akie rzeczy ze mi serce pęka,np. to ze wnuczek bedzie rzadko do niej przyjezdzal,ze tamci dziadkowie beda go miec na co dzien a ona tylko czasami,strasznie mi wtedy przykro i czasem czuje sie jak wyrodne dziecko,ale narazie nic nie moge zrobic:sick:

ach dobra nie zanudzam...ide umyc sobie podłoge,miłego weekendu wam życze:-)

reklama
Dziewczyny jak to jest z tymi zabonami ja niewiem i strasznie mnie to wkurza i irytuje przeciez jak jest wszystko dobrze to po co do ch.. inni szczególnie babcie tak gadaja. Ja właśnie na allegro wygrałam aukcje ok 60szt ciuszków urzywanych za 200zł na 0-12miesiecy ja niemam ani siostry ani nikoga kto by mi po swoim dziecku dał ciuszki ale takie gadanie strasznie mnie wkurza:angry: jejku musiała sie wygdac.:rofl2:

natalka_25 nie przejmuj się zabobonami :no:;-)bo niema czym!! po co zawracać sobie głowę takimi rzeczami??:rofl2:Fajnie że udało ci sie trafić taką okazją:tak::-) ja też często zaglądam na allegro mam co prawda dużo rzeczy po córci i od koleżanki ale nieraz trafia się okazja z której warto skorzystać:tak::tak::tak:
a babcie jak chcą to niech sobie gadają:angry::-D
Miłego dzionka:-)

Ech...cuezke zycie bez komputera:-(
Korzystam z okazji zejestem u rodzinki i pisze do was:tak:
USG w porzadku,dzidzia waży 1980 wiec nie jest najgorzej.Pozatym wszystko ok:tak:
Natalka nie przejmuj sie zabobonami,nie ma czym
Odezwe sie na dłużej w poniedzialek i wkleje nowe zdjecia brzuszka i moje z 8 msc bo zrobiłam:tak:
Trzymajcie sie dziewczynki.pa pa

hej
mam złe wieści dziewczyny bo własnie uslyszałam że upały to dopiero mają nadejść !!!
ja chyba też zajrze na allegro być może i nam sie trafi jakaś okazja tańszych zakupów
Magda a ty nie denerwuj się takim gadaniem potrzymaj może rodziców trochę na dystans a może sami zrozumieją że coś jest nie tak.Przecież ty tez teraz potrzebujesz trochę wiecej uwagi a to że siostra młodsza nie ma tu znaczenia.Wkurzam się jak słysze coś takiego dlatego musiałam to napisać !!

Magda to strasznie przykre co piszesz :-( ale niestety tak czasami bywa, że rodzice nie potrafią sprawiedliwie traktować swoich dzieci. Ja mam to szczęście że moja mama traktuje równo i sprawiedliwie zarówno mnie, jak i mojego brata bliźniaka :tak: nie wyobrażam sobie zeby mi powiedziała ze mam nie przychodzić do niej bo zbiera siły na zajmowanie sie czymś innym :szok: to bardzo przykre :wściekła/y: ale może twoja mama tez jest już zmęczona i nie chciała tego w taki sposób ująć? :confused: nie wiem.... głowa do góry masz kochającego męża zdrowe dziecko i kolejne w drodze wiec wszystko będzie dobrze :tak: mocno trzymam za ciebie kciuki :-)
Natalka Ty sie nie przejmuj zabobonami! ja też sie nasłuchałam ze nie można dla dziecka nic kupować zwłaszcza do 7 m-ca ciąży :no: ja już w 6 m-cu zaczęłam kupować ciuszki m.in. na allegro bo wiedziałam jaki to jest wydatek i że wszystkiego potem w jednym miesiacu nie damy rady kupić :szok: dlatego rób co uważasz za słuszne i absolutnie nie przejmuj sie tym co mówią inni! ja niestety też nie mam od kogo dostać ani ciuszków, ani żadnych rzeczy dla malucha i o wszystko musimy sami zadbać. Na szczęście moge liczyć na finansową pomoc mojej mamy:tak: ja to mam szczęście mieć taka mame która jest moja najlepszą przyjaciółką :tak: ze juz nie wspomne że zwariowała na punkcie swojego wnuczka, któremu kupiłaby już wszystko :tak:
No dobra dziewczynki już was nie zanudzam. Kłade sie bo dzisiaj kiepsko sie czuje, mam lekki stan podgorączkowy i ogólnie czuje sie średnio :-( jakby mnie choroba brała :-(

Dzięki dziewczyny postaram sie takiego gadnia niesłuchac!
Ja tez sie dzis kiepsko czuje i ide sie połozyc!
Raabit uwazaj na siebie pewnie jestes troche zmeczona.
Uciekam do jutra!

O rany, ależ tu podłe nastroje..:-(

Magda normalnie aż się wściekłam jak przeczytałam Twój post :wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y: Nie rozumiem jak tak można traktować kogokolwiek a zwłaszcza własną córkę :szok::confused::confused: I tak jak rozumiem, że czasem o jedno dziecko dba się bardziej a o drugie mniej, bo jest bardziej samodzielne, starsze czy coś, to nie pojmę jawnej dyskryminacji i odrzucenia!! Bardzo Ci współczuję i mam nadzieję, że nie wpłynie to dodatkowo źle na Twój stan. Tak jak któraś napisała: bywaj tylko od święta może zatesknią albo zrozumieją własną głupotę.
I jeszcze ta praca..naprawdę bardzo współczuję :sorry: że też tak się wszystko musi skupiać.

Natalka olej zabobony i durne gadanie. Fajna okazja :-)

Kasia dobrze, że zdrówko dopisuje i nic Wam nie jest.

Kira no to dzidzia w sam raz, wcale nie za duża :tak:

A ja dzisiaj kupiłam kocyk polarowy dla bobaska i pajacyk welurowy, śliczy niebiesko-zielony. Tylko nigdzie nie ma body rozpinanych po całości a ja tylko takie toleruję dla tak małych dzieci. Nie wiecie gdzie takie mogą być??

Faktycznie dziwczyny - smutno się tu zrobiło. Cóż , czasem i tak bywa. Dziwiłam sie podejściu teściów, a rodziców to już całkiem nie rozumiem. Tez uważam że metoda na "tęsknote' może pomóc, tylko żeby nie przesadzić, bo córcia mimo wszystko pewnie lubi dziadków - takie maleństwo jeszcze z niej.
Ja Naur takich body nie widziałam :-(, tylko pajacyki i spiochy, ale faktycznie trzeba by takich poszukać

reklama
Naur a może na allegro bedą???:-D:tak:

Ja dzisiaj czuję się dosyć dobrze :tak::-D ale też już słyszałam o tych upałach które mają nadejśc:no::szok::no::szok::shocked2:niewiem jak to wytrzymam:no:ale narazie cieszę się że chłodno:tak:

We wtorem mam wizytę i usg...:szok:nie mogę się doczekać ale też się bardzo boję:shocked2:czy wszystko ok... Ciekawe jak tam moja szyjka i dzidziuś oczywiście-czy wszystko z nim ok:confused::blink:

Miłego wieczoru i weekendu życzę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry