Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, wiadomo że to różnie bywa, ale jak reszta na dole jest nieruszona, to jeszcze masz troszkę czasu

ale mi opadł już w siódmym miesiącu
jak zaczęły się problemy z szyjką
narazie jeszcze się trzymam ale niewiem jak to będzie z tym rozwarciem

moja gin. mówi że jeszcze chociaż 3 tygodnie

a ja myślałam że to tylko u mnie takie problemy...

już nawet zaczynają mi się podobać
jak skończę to może wam się pochwalę i wstawię zdjęcie tylko(wstyd się przyznać

) niewiem jak to zrobić

pomożecie??
( Juz 110cm)- skóra będzie wisieć. Dobrze,że bez rostępów
obwód brzucha cały czas 93cm więc nie jest tak źle. Może na wszelki wypadek kupie ten żel musteli (1 opakowanie na próbe) a potem pas poporodowy? słyszałam bardzo dobre opinie o tych pasach więc nie wiem...... ale czego sie nie robi zeby potem dobrze wyglądać
pamietam w jakimś programie o metamorfozach była taka jedna dziewczyna, która mówiła ze jej największym dramatem jest brzuch a raczej wisząca skóra na brzuchu która jej została po porodzie. Pamiętam ze pomyślałam sobie wtedy co ona gada jakiś kawałek skóry to nie dramat
ale jak podniosła bluzke i zobaczyłam ten olbrzymi fałd wiszącej skóry to sie przeraziłam
lekarz to skomentował ze skóra nie nadązała sie wchłonąć bo ona za szybko schudła i został jej ten obwisły fałd skóry. Mówie wam wyglądało to obrzydliwie!
dlatego na samą myśl o tym wole już wydać 100zł na żel musteli czy inny specyfik żeby potem nie mieć wyrzutów sumienia że nic nie zrobiłam w tym kierunku. W końcu nie wiadomo jak nasz organizm będzie reagowała na te wszystkie zmiany
ale głowa do góry jestem dobrej mysli