Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
naczytałam się w internecie i znow zgłupiałam
na jakimś forum (chciałam wstawić cytat ale teraz nie mogę znaleźć gdzie to było
)znalazłam jak dziewczyna pisze że ona potrafi sama sobie sprawdzić czy ma rozwarcie

i może nawet dotknąć palcem główki dziecka więc wie że jest dobrze ułożone

sprawdza sobie co jakiś czas żeby wiedzieć co i jak
ja nie wiedziałam że tak można!!
Czy Wy też tak umiecie????
przepraszam za tak bezpośrednie pytanie ale jestem lekko w szoku
bóle brzucha a poza tym ok
już niedługo będziesz tulić bobaska:-)
no i czekam na relacje bo ja też prawdopodobnie będe miała cesarke
zobaczysz wszystko bedzie dobrze :-)
jak to ona sobie sama sprawdza rozwarcie i dotyka główki dziecka?
jak dla mnie to troche niemożliwe?
w kazdym razie ja bym sie bała sama sprawdzać rozwarcie, żeby przypadkiem nie wprowadzić do pochwy jakiś bakterii czy innego zakażenia!
a poza tym bałabym sie że moge zaszkodzić sobie i dziecku. Ja wiem że mój maluch jest nadal źle ułożony, bo czuje kopniaki baaaaaaaaaardzo nisko wiec nadal ma nóżki na dole. Jednak nie wpadłabym na to żeby wkładać sobie ręke i cokolwiek tam ruszać! 

takie rzeczy zostawiam do zrobienia lekarzowi 
pierwsze slysze...ja tez bym sie bala robic takich rzeczy...no moze ta dziewczyna jakas lekarka byla albo chodziaz studentka medycyny...zreszta i tak dziwnie...no ale ja kiedys na forum przeczytalam ze porod trwał jakiejs babki 10 minut(cały porod) wiec nic mnie nie zdziwi w fantazji niektotych osob heheh

ja też bym się bała- najbardziej że zaszkodzę dziecku
ale zastanawiam się czy to wogóle możliwe
ona nawet tłumaczyła innym jak to zrobić
kurcze jak znajdę to wkleję link poczytacie sobie;-):-)ale niewiem czy znajdę...:-(
chociaż pamiętam że jak byłam w ciąży z córcią to podczas jednego z badań pod koniec ciąży mała tak podskoczyła że myślałam że mi żebra poodbija
zapytałam lekarki co to było a ona że dotknęła główki i małej się nie spodobało
:-)więc wychodzi na to że jest to możliwe ale żeby robić to samemu???

no rozwarcie to jeszcze pewnie można, skoro gin bada, ale główkę wyczuć??? 
Przecież jest pęcherz płodowy no i czop na drodze!! 

bo wiecie co jak idzie tak reka dotkna to nie mowie co moze byc podczas stosunku
dobra juz lepiej nie mysle
nie wiem jak dam rade w tym upale:-(