reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Witaj! Ja tez nie jestem pewna, czy zdaze w Sierpniu;-) . Tak naprawde to dopiero jutro bede u lekarza i mam nadzieje, ze powie mi wszystko dokladnie. :tak: I ze wszystko dobrze z moja fasoleczka malutka bo bardzo sie martwie tym plamieniem...

reklama
Pozdrawiam was sierpniówki trzymajcie się w dobrym samopoczuciu ja w 2005 w sierpniu zaciążyłam a juz córeczka ma 8 msc będę zaglącac tu i służe radą

Witam z ranka. Dziś piękny dzień, świeci słoneczko i aż chce się żyć. :-) . Chociaż wstałam niewyspana. tak jak część z was pisała też mam problemy ze snem. Chodzę spac późno a rano spalabym w nieskończoność no ale niestety muszę wkówać do sesji więc koniec z porannym leniuchowaniem przynajmniej do lutego :-( . Melek daj znać po wizycie, będe tu zaglądać. Trzymam kciuki.

Hej Kobietki! Mam ogromną nadzieję że dołęcze do Was już jutro. Bede u lekarza i zobaczymy:happy:
Zrobiłam 3 testy ciązowe:-D
Mam śliczną 15 miesięczną coreczke juz i zadnych objawów ciązy (co tez mnie troche martwi)
pozdrawiam

Czesc Dziewczynki!
Ale sie wkurzylam! :wściekła/y: W tym kraju robia usg tylko 2 razy w ciagu ciazy! :confused: Bylam u lekarza, a on tylko wypisal mi skierowanie do Royal Free Hospital na USG tylko dlatego, ze mialam plamienia przez 2 dni i bole. I znow musze czekac do srody, zeby zobaczyc moja fasoleczke... :sad: Nadal nic nie wiem. Kupilam bilet i lece do Poznania do profesorka Wilczaka! Nie bede sie prosic!!!!

cZEŚĆ DZIEWCZYNY.tU SIERPNIOWA MAMA 2007 BLIŻNIAKÓW.NADAL PRZERAŻONA,ALE JAKOS POWOLI OSWAJAM SIĘ Z MYŚLĄ ŻE BĘDĄ 2 DZIDZIE.OD 4 DNI LEŻE W DOMU BO MIAŁAM PROBLEMY-ODKLEJA MI SIE KOSMÓWKA.W ZESZŁĄ ŚRODE BYŁAM U GINA -BYŁ TO WTEDY 6 TYDZIEŃ-WIDZIAŁAM I SŁUSZAŁAM 2 BIJĄCE SERDUSZKA-ALE JEDNO BIŁO JAK DZWON,A DRUGIE TAK SŁABIUTKO.JEDNA DZIDZIA MIAŁA WÓWCZAS 6 MM A DRUGA 5,7 MM

reklama
Do góry