reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
ja nie mam pojecia :no: ;-)
tak w sumie chyba troszke bardziej chcialabym dziewczynke, ale tak tylko troszke :laugh2: Snilo mi sie, ze mialam usg i lekarz powiedzial ' o prosze tu jest pipulka :-D ' czyli, ze byla dziewczynka

Madziara no tobie by sie chlopak przydal :-)
Masz podpisie "ziarenka"... tzn ze blizniaki? Czy ja czegos nie doczytalam?:zawstydzona/y:

Ja od początku miałam przeczucie,ze bedzie chłopczyk i w sumie nadal tak myślę...Choć cieszyłabym się bardzo z córci:).Zresztą najważniejsze,zeby zdrówko dzidzi dopisywało.Pozdrawiam

Hej:-) Już po usg.Z dzidzią wszystko w porzadku,rośnie i jest strasznie ruchliwa:-D Lekarz nie mógł zrobić pomiaru fałdu klarkowego -tak sie kręciła:-) Ma 49 mm.Ale nie wiemy czy chłopiec czy dziewczynka. Będzie wiadomo na następnym usg w 20 tyg.Widziałam serduszko,i jak kciuk ssała:-) To niesamowite!!!!

Lidka mam napisane: mama ziarenka - sztuk 1 (mam nadzieje ;-)) A chłopak może by sie przydał ale jak znam swoje szczęście to będzie dziewczynka, poza tym juz sie przyzwyczaiłam do dziurek :-)

hejka no Madziara chłopak by Ci się przydał ale widać macie foremke na dziewczynki;-)

Kirka to super że wszystko wporządeczku:-)

hmm a co ja czuje ??chyba chłopak ale może dlatego że bym wolała tym razem chłopca ;-) :-) ale zobaczymy ważne że by było zdrowe

reklama
Kira - bardzo się cieszę , że wszystko ok.
Ale mnie zaniepokoiłaś , kurcze teraz to naprawdę zgłupiałam, według mojego lekarza moja dzidzia od głowy do pośladków ma 55mm. No , a my z mężem wzrostem nie grzeszymy, chociaż patrząc po Weronice to też była długa jak się urodziła. I teraz już nie wiem , że to dobrze czy żle ( znaczy u mnie). Ale chyba jestem przewrażliwiona przez to wszystko.
Weekend się zaczął i wszystkie poznikały, pustki tu straszliwe, a szkoda , bo miło by było z kimś pogadać.

Do góry