reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ech, remont pokoju dzidzi............ Mieszkam w bloku. Mam 3 pokoje: sypialnie, "salon" i pokój "komputerowy" -ten będzie dzidzi. Też myslałam o remoncie. Ale narazie postawię łóżeczko w sypialni. Nie zostawię przcież mojego skarbka samego na noc. A za rok, dwa... zrobimy pokoik:-)

reklama
Sylwia,bardzo ladne rzeczy dla dzidzi,moj mąż cały czas twierdzi,ze jeszcze za wczesnie,ale jak widze Twoje nabytki to wiem,ze warto juz zaczać:-) Kupowanie takich śliczności chyba bardzo poprawia humorek.Ja niestety nie mam dużo rzeczy od koleżanek,wiekszosc jeszcze nie ma dzieci wiec bede musiala liczyc na siebie

Ależ zamieszanie z tym becikowym :-D .
Ja mam się przeprowadzać do nowego domku i jeszcze trzeba wszytko raz pomalować, do tego niew mamy mebli, ale jakoś nawet mnie to nie przeraża. Bardzo cierpliwa się zrobiłam:-p . Domek niestety nie nasz, będziemy tam mieszkać czasowo, ale to długa historia i nie bedę was nia zamęczać. Widać Viviana że jak tyle kobietek zamówiło pogodę to musi być ;-) . Trzymam kciuki za super zabawe - tylko nie szalej za bardzo. Nie moge się doczekac fotek z imrezki​

Wiesz SYSKA mój mąż też twierdzi, że za wczesnie. Ale teraz mamy czas, dobrze sie czujemy i nie musimy kupowac na łapu capu. Za 2-3 miesiąće będziemy brzuchate, będą upały.... Ganiaj wtedy po sklepach lub siedź zgięta i zamawiaj na allegro. Chłop to chłop -my kobitki mamy swój rozum:-)

"....Ale teraz mamy czas, dobrze sie czujemy i nie musimy kupowac na łapu capu. Za 2-3 miesiąće będziemy brzuchate, będą upały.... Ganiaj wtedy po sklepach lub siedź zgięta i zamawiaj na allegro...."

Popieram Sylwia

Fajne zdjęcie Sylwia:tak: . Ja też uważam że trzeba niektóre rzeczy kupic wcześniej, ale niektóre narazie tylko oglądam. Na wózek zdewcydowałam sie nie ten wielofunkcyjny, tylko taki zwykły z gondolą, a później kupię osobno spacerówke. Tak mi dziewczyny doradzają, posłucham ich. Nie wiem jeszcze jaki konkretnie, ale nawet nie miałam okazji po sklepach połazić, chociaż wiele razy sobie to obiecywałam :zawstydzona/y: :-D

Ja z rzeczy dla dzidzi mam tylko 1 koszulke która dostałam od mojej mamy. Nie wiem ale jakos mnie nie ciągnie do kupowania. Powzięłam decyzję, że dopiero w czerwcu będę robić zakupy i tego się trzymam. Na razie tylko oglądam i na tym koniec.

Hej dziewczyny...u mnie pogoda też piękna,zaraz jade po moją szwagrówkę,bo wraca ze szkoły i chce zebym jej pomogła kupić prezent na urodziny.
co do snów to dziś znowu miałam......zawsze mi się śnią jakies straszne :( dzis mi sie sniło ze urodziłam dziewczynke (jak zwykle) ale moja mama ją przyrowadziła ze szpitala i ona nie chciala ze mną być,jak ją prytulałam to strasznie płakała,nie wiem skąd biorą mi się takie sny :-(
Dziewczyny a planujecie wyjechać gdzies na wakacje?bo my z moim mężem myślimy nad tym i jestem rawie zdecydowana,ale chce jeszcze zapyac mojego gina co o tym myśli,bo jak pojedziemy to zaraz na początku lipca,czyl bede miala jeszcze prawie 2 miesiące do konca...no ale chyba lekarz mi coś doradzi.

Co do pokoiku to też zamierzam na początku postawić łóeczko w naszej sypialni a dopiero gdzies za rok zrobic pokoik dla maluszka...no ale wszystko wyjdzie w praniu :-)

a dlaczego lepiej jest kupować osobno wózek spacerowy a nie 2 w 1?

Viviana zazdroszcze Ci ze slub dopiero przed Toba,chciałabym przezyc o jeszcze raz :-( ;-) ;-)

reklama
Kasia, mnie polecili taki wybór wózka ze względu na pakowność samochodu. Te 2 w jednym są większe jednak od takich pojedynczych. Na początku nie trzeba wózka pakować do samochodu, wystarczy samo nosidełko, a później bez spacerówki to ani rusz, a do naszego nie wiem czy sie zmieści. No i o wagę wózka też chodzi. Ja się zdecydowałam na takie właśnie rozwiązanie, ale mam znajomych, którzy mają "wielofunkcyjne" wózki i też są zadowoleni :tak:

Do góry