reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Dziewczynki, ale ja ma juz swoje latka. Wy 20-tki a ja 30-tka:-).Włanie wyczytałam,że w ciąży nie należy jeść serów pleśniowych i typu feta ( uwielbiam je) - o tym nie wiedziałam i pić tylko mleko UTH ( homogenizowane) - to wiedziałam. życzę miłego dnia:rofl2:

Sylwia - ja też bardzo lubię feta, szczególnie w sałatce greckiej (zamilowanie mam od roku po podróży na Krete ;), ale mnie uprzedziły dziewczyny duzo przed ciążą z czego musze zrezygnować :szok:. Oprócz tego nie wolno jeszcze surowego mięsa, nie powinno się jeść malin. Pisze tak na wszelki, jakbys nie wiedziała :tak:

Ech z tym Alanem to trochę na przekór losowi. Od początku mam przeczucie, że synek, ale w głębi duszy wolałabym dziewuszkę. Mąż oczywiście synka - ja tez czuje, ze chłopak więc Alan:-D( 10 maja dowiem się na 100%)
Dziewczyny wkrótce nasze studniówki. Moja za 29 dni:tak:
MROZIK co kupiłaś na targach? Ja uwielbiam sklepy Dom i OGród

Sylwia ja słyszałam, że fetę można jeść jeśli jest zrobiona z pasteryzowanego mleka. Moja, to znaczy ta co zazwyczaj kupuję, taka właśnie jest ma to napisane na opakowaniu i ja jem.

Hej hej. Ja już w domku. Właśnie wyczytałam, że dopóki nie odpadnie pępowina myjemy bobasa " na sucho" tzn wacikami a nie w wannience

Już wróciłam.Ale było super:tak: pogoda piekna,zielono,kwiatowo i wodno:-D boska wycieczka.A widze ze tu jak zwykle pustawo.pewnie w tyg.troche wiecej ludzi bedzie:-)

reklama
Madziara - trzymam kciuki żeby było ok.
Sylwia - na targach nic nie kupiłam, poza jednym "chwaścikiem" :-D. Raczej na spacer wybraliśmy sie i po porady. Dużo dowiedzieliśmy się od fachowców, głównie na tematy domowe - typu kominek, napęd do drzwi garazowych....

Do góry