reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

To tak:-D ale ja mowie ze w brzuszku nie za ciasno:tak: jak sobie ostatnio maraton spacerowo-autobusowo-metrowy zrobilam i na 5 min sie polozylam to potem na czworaka do lazienki szlam:-( koszmar:sick:
A pozatym jestem o jakies 2 tyg do przodu i jakies 25 kg dalej niz ty:-D wiec i tak mam gorzej

reklama
Viviana szczęścia, miłości, radości i spełnienia z najwspanialszym dla Ciebie facetem, czyli Twoim mężem!!!

Ufff..jaki męczący dzień, sama z Julką, dobrze, że chociaż popołudnie u teściów to odsapnęłam, ale i tak ledwo żywam..
Wy tu piszecie o kucaniu i takich tam a ja codziennie kucam, raczkuje, siadam na podłodze, wstaję natychmiast, prwie biegnę, spaceruję 2h pchając 17kg wózka z Julką, podnoszę po 11,5kg..i tak od rana do wieczora..Hihi, pewnie dlatego nie tyję za bardzo (ostatnio jednak już 62 ważę, czyli 3 na plusie) i kondycję mam. Jakbym miała taki jeden dzień przy ciąży z Julką to bym wylądowała w szpitalu na bank, heh kwestia treningu.

Naur ja mam tak samo :tak: poniewaz studiuje pedagogike przedszkolna,zeby sobie praktyki zaliczyc pracuje jako niania.Zajmuje sie rocznym chłopczykiem wiec mam taki sam hardcore jak i ty:-D a dzidzia do lekkich nie nalezy bo wazy 12,5 kg:tak: wiec cie rozumiem i nie narzekam ale wcakle sie nie dziwie ze mi czasem kregoslup wysiada

Kira ja tez studiuje pedagogike przedszkolną i wczesnoszkolną - jedziemy na tym samym wózku ;-) bronisz się w tym roku?wiem że koś o tym juz pisał ale juz nie pamietam kto.:eek:

ach no to z jednej strony dobrze Ci ze nie musisz sie teraz bronic,bo ja jakoś nie mam w ogóle myśli ani nastroju do pisania pracy,a został mi jeszcze 1 rozdzial :szok: :baffled:

reklama
Przez caly dzin bylam tylko ja i Sylwia31:-) a teraz my:tak: No ale w ciagu dnia to nie ma co sie dziwic-pogoda piekna:-D
mnie jutro tez nie ma -wybywamy na wycieczke do Żalazowej Woli.Zabieram męża na sesje zdjeciowa:-D moją oczywiście,wiec moze po powrocie wrzuce jakies nowe wiosenne fotki:tak:

Do góry