reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ja też byłam dzisiaj na super spacerku. Pojechaliśmy do takiego wielkiego ogrodu, było super, wypoczęliśmy, a później na deptaczek na galaretke z bita śmietaną :-D. Teraz mąż śpi z nadmiaru powietrza ;-), zaraz idę go obudzić.

reklama
Ech..jaki słoneczny i meczący weekend..mam dosyć, a jutro znów to samo..jakby tak zwiać gdzieś..tylko gdzie i jak?
Ciekawe jak tam nasza świerzo poślubiona Viviana?

Dobranoc, zmykam już.

HEJ słoneczka. Korzystajmy, bo pogoda podobno sie psuje:-(Dzisiaj znowu leciała mi krew z nosa w nocy ( po raz czwarty w ciąży). Zobaczcie co dziś juz kupiłam za 35 zł ( granatowo -biały) Mąż mówi, że mam obsesję, a ja mu na to: ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka. W sumie już wydałam ok 500 zł dla malucha, a prawie nic nie mam. Wolę powoli kupowac, niż później pozyczać pieniążki od mamci:-), bo na ich nadmiar nie cierpię ( pieniążków)

No no Sylwia - faktycznie szalejesz z zakupami dla maluszka. Ostro ruszyłaś :-D . Ja zaczynam od: kocyki, pieluszki i moze wanienka​

hej dziewczynki!

Wstalam wyspana , a juz jestem zmeczona... najchetniej zaszylabym sie na caly dzienw domu bo nie mam sily nigdzie wychodzic :(
ale musze :/
W srode ide do gina, bedzie usg :) Zapytam czy to normalne , ze juz 2 miesiac mnie tak boli spojenie i biodra...

Heh a ja się budzę zmęczona. Rano sprzątam a później cały dzien poleguje, ale nie śpię. Nie za dobrze śpię w nocy.
LIDKA
to chyba normalne zwłaszcza, gdy byłaś wąska w biodrach. Kości sie rozsuwają Mnie biodra bolały ze 3 dni, ale ja miałam 98cm przed ciążą:-D

Lidka mi lekarz mówił że to normalne ze bolą biodra i spojenie łonowe a mi jeszcze na dodatek doszły bóle więzadłowe-w dole brzucha,czasem jest tak ze po calym dniu ledwo chodze:-( ale cóż,taka nasza dola:-)
Sylwia faktycznie szalejesz :-D ja jeszcze nie zaczelam,dzisiaj z mama i siostra bedziemy przegladac te ubranka co podostawalm od kolezanek a bedzie tego z 5 takich ogromnych toreb podróżnych:eek: troche nam to zajmie,ale bede wiedziala co juz mam a co trzeba dokupic;-) i pewnie powoli bede kompletowac-kocyki,posciel,wanienke itd.w sumie to chcialabym na 8 miesiac byc juz gotowa na maxa bo nie znam dnia ani godziny:-D :laugh2:

reklama
Ja na początek kupuje drobne rzeczy, które mozna poupychać po szawkach.A w lipcu łózeczko, wanienkę itp. Nikomu tego nie życzę, ale możemy zacząć rodzić po 28 tyg juz. Wtedy będą wczesniaki:-)

Do góry