reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej dziewczynki:-) nie odzywałam sie dzis bo mialam koszmarny dzien:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: mialam ochote wszystkich zabic:-( ale juz mi lepiej wiec pisze:-)
Po pierwsze gratuluje zdrowych dzidzi,ja mam usg za tydz.
Po drugie co z Vivianą:confused: porwali ja czy co:-)
Ja też Kasia nie moge sie doczekac sierpnia,ale czas mi tez dość szybko leci:-)

reklama
Ja już wstałam i witam wszystkie śpiochy. Coś spac nie mogę, wstałam o 5:30 i nie moglam zasnąć. Ja już wykąpana, ubrana i zaraz jade na zakupy, tzn za jakąś godzinke.
Dobrze Kira że humor już masz lepszy :tak:. Mnie zazwyczaj wkurzał kierownik, ale teraz jestem na zwolnieniu, więc może przez 2 tygodnie będę wolna od stresów ;-).
Mąż znowu na wyjeździe i już mi się tęskni za nim:sick:. Na szczęście niedługo szkoła sie kończy i nie będzie mi już uciekał na weekendy:-)

Dzień dobry dziewczynki!! Nie miałam wczoraj juz czasu ani ochoty kompa widzieć ( w końcu to narzędzie pracy..) a teraz się nasprzątałam i odpoczywam.
Byłam na usg, serducho i wszystko inne zdrowiutkie i w normie, no i na 99% to DZIEWCZYNKA!!!!!!!!! Strasznie się cieszymy, bo juz mamy jakąś wprawę w hodowli bab, hihi.. A tak poważnie, to dlatego że teraz to jakoś bardziej realne, można sobie już konkretniej wyobrażać, wiem jak się zwracać..fajnie!

Dzien dobry kobietki:tak:

Po pierwsze gratulacje dla wszystkich mam, nasze bobasy zdrowe rosna, to najbardziej cieszy:tak:

Tez sie nie moge doczekac sierpnia, jak wszystkie chyba zreszta:tak:, jak sie tak naogladamy tych naszych szkrabow na zywo, to tak jakby z nami juz byly:-D

Sylwia fajna fotka hehehe:-D

Kasia
odnosnie obaw co do suchego i upalnego lata, tez mam, po prostu prawie wykreslilam lato 2007 z kalendarza:sick:, po co sie ludzic ja to fajnie bedzie bo lato niedlugo???zero wakacji, plazy, wyglupow, poprostu spokojne sloniowe lato :eek::-)

Kira a co to sie stalo? ? kto lub co cie zmusza do tak okropnej zbrodni??:wściekła/y: :-D nie daj sie!!!!!!!

Mrozik udanych zakupowi i szybkiego zakonczenia szkoly meza:-D

Hej kobitki.
ale ja dzis mam do kitu dzień.zero humoru,wkurzaja mne wszyscy,ehhhh czuje sie jakby wszyscy mnie olewali i zachowywali sie jakby mnie nie było:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
a jak pomysle ze ma byc tak gorąco to w ogóle juz nie mam ochoty na nic.

ide sie chyba polozyc,moze mi troche przejdzie.

Hej rusały:-). Właśnie obiadzik zjadłam: cały woreczek ryżu:szok:+ kurczak w sosie żurawinowym ( pychotka - dla chętnych podam przepis)+sałatka z roculi.Czuję sie słonica, ale... chyba się położę, żeby się lepiej sadełko zawiązało:-). Miłego popołudnia:cool2:

Hej dziewczyny! Jestem dzisiaj bardzo szczęśliwa - zaraz Wam się pochwale dlaczego. Otóż moja Ewka startowała dzisiaj w Miedzyregionalnych zawodach w akrobatyce sportowej i zajęła dwa pierwsze miejsca w trójkach i dwójkach w klasie młodzieżowej. Jestem strasznie szczęśliwa i dumna zarazem :-)

reklama
hi

super wiesci wszystkich z USG ... ja bardzo lubie ogladac - wtedy juz takie namacalne wszystko jest... - no i sluchanie serduszka - wali tak szybko albo bardzo przyjemnie jest tego sluchac ...
moja mala kopie mnie codziennie - ma kilka sesji kopniec wiec w sumie jakies 20-30 kopniakow dziennie czuje - czesc dosc energiczne, bo brzuch podskakuje, a czesc idzie w dol brzucha i wtedy takie dziwne uczucie ...
no i nie czuje jeszcze czkawki malej - jak bylam w ciazy z Ingusia to czesto czkawke miala - takie tykniecia dosc rytmiczne ...

rzadko bywamy, ale tez problemy po drodze byly i musimy uwazac...
ale podczytuje regularnie

Do góry