Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Tak naprawdę to tez bardzo się cieszy.
nawet na swoim które przeciez widzialam na ekranie
ale dobrze ze nam podalas,zawsze łatwiej z opisem

, kondycja podupada,sapanie, slabosci, dusznosci
tak na maxa!!!druga broda mi chyba rosnie i barczysta sie jakas zrobilam, ja nie wiem ale nie podoba mi sie to
:sick:

. Stawy mogą boleć, a na pleckach spać nie wolno!!
. Podobno ciężar macicy jest duży i uciska cosik tam..... , najlepiej na lewym boku (chociaż w nielicznych artykułach piszą ze na prawym
). Na lewym podobno trzeba bo jest wtedy najlepsze krążenie i maluszek dostaje maksimum tego co mu trzeba. Oczywiście to tez wiem tylko z artykułów;-)
. Ale jeśli to opuchlizna i nie przechodzi po nocce, to lepiej zapytać lekarza czy wszystko ok.... Dają wtedy skierowanie na badanie krwi, moczu itd
, tyje poprostu i juz, do tej pory mialam spokoj z tyciem to sie teraz zaczyna , tak juz na dobre
, tym bardziej ze brzucho nie moze byc wiecznie taki maly, kolezanki powiedzialy mi ze jeszzcze troche i mnie wywali, no i sie sprawdza
, kochane sa nie???eee tam po ciazy sie wezme za siebie
, mam nadzieje ze mi motywacja nie wygasnie

. Teraz jest naprawdę duży. Zresztą jak już pisałam, bez powodu mi przecież nie ustępują miejsca ;-). Teraz sie bardziej senna zrobiłam i męczy mnie strasznie stanie - chodzić mogę, przeważnie ze dwie godzinki sobie łażę. tyle że teraz już wszystko dużo wolniej idzie ....