reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Syska gratuluje trzeciej rocznicy ślubu! Wszystkiego dobrego dla Was, dużo szczęścia i miłości!!!!
Madeline dzięki za odpowiedz co do ruchów, mcie racje kobitki szybko sie poddaja ja Tobie i nam wszystkim życze duzo zdrowka!!!
Sylwia u mnie też tak jest ztymi ruchami mały też dziś mało sie kręcił ale może to zależy od pogody bo u nas taka sobie... też sie tym martwie...
Ja w niedziele mam pierwszą rocznice ślubu, ale dzis jakoś humorek mam kiepski...:-(

reklama
Ale sie dzis kobitki rozpisały :-)
witam Cię Madeline serdecznie i życze powodzenia i wiary,musisz wierzyć że wszytsko będzie dobrze,jesteśmy z Tobą :-)

Dzięki mrozik i Naur za porady co do staniczka,zatem sobie zakupie jak najszybciej ;-)

Moje małe "ono" kopie mnie coraz czesciej,chociaz dzisiaj tez jakies spokojne,pewnie ta pogoda taka senna i wcale mu/jej sie nie chce ;-)
Natalko nie martw sie tak tymi ruchami,z tego co piszesz to czujesz tyle co ja,a dzidzius nie moze co chwile dawac o sobie znac,bo on tez sobie smacznie spika bo mu w brzuszku milutko jest;-) no i jak juz pisalam wczesniej o tym co mi lekarz powiedział ze bobo jest jeszcze malutki i czasem moze kopnie w lozysko a my tego nie odczuwamy,czujesz kopniecia kilka razy w ciagu dnia wiec na pewno jest wszystko dobrze i nie zamartwiaj sie,bo bobo tez sie wtedy martwi:tak: buziaki

Syska ogromniaste gratulacje z okazji 3 rocznicy,zycze Wam wiele szczescia i miłosci

oj a stało się cos?wykrzycz sie tutaj jeśli masz potrzebe, my to zrozumiemy. a na poprawe humorku wejdz sobie na jakies strony z ubrankami dzieci i pooglądaj,mi to pomaga:-) a najlepiej to się połoz albo nawet zdrzemnij.

o jejkuuuuuuuuuu mój suwaczek wreszccie przeskoczył na 6 okienko :-) :-) :-) :-) :-) :-) kurcze ja tu jestem jedna z ostatnich w sierpniu,wy juz bedziecie po a ja bede paznokietki z nerwow obgryzac :-D :-D:szok: :szok:

Nie nawet niechce mi sie na ten temat gadać i pisać może później.
ja też lubie oglądac ubranka nawet mam ochote jutro pójść i coś kupić ale jak mam taką ochote to każdy z mojego otoczenia mi to odradza bo przesądy niewiem co ja mam na ten temat mysleć. Troche mąż mnie denerwuje a szkoda gadać:wściekła/y:
Staram sie niedenerwować dla dobra dzidzi bo ono jest traz najważniejsze!!!
Kasiu nie martw sie ja ma termin na 13 sierpnia mam nadzieje ze szczęliwy a czasem tak bywa ze dzidzia z dwa tygodnie po terminie sie rodzi i mozesz nie byc ostatnia. Ja mam przeczucie ze u mnie bedzie to pączatek sierpnia.
Napiszcie jak Wasze przygodowania czy zaczełyscie już jakieś?
Ja w przyszłym tygodniu mam malowanie w domku ścian wiec wyprowadzam sie na tydzień do mamy zeby niewdychać farby, na początku maluszek bedzie spał z nami w swoim łożeczku ale niechce póżniej juz bawic sie w remonty jak bedzie w domku.

Kasia nigdy nie wiadomo..hihi, żadna z nas nie ma pewności, ja liczę i lipiec i wrzesień jakby co.. a co do staniczka to proszę bardzo, chociaż jak patrzę na moje namioty to nazwałabym to raczej staniorem, hihihi.

Natalka głowa do góry, szkoda czasu na zły humor!

Syska gratuluję i zazdroszczę miłego wieczorku!!

Faktycznie sennie i zimno dzisiaj, mam nadzieję że w końcu będzie cieplej bo chcemy wyjechać na kilka dni nad jezioro do domku poodpoczywać.

ahahaha Naur lepiej nic nie mów,mi to 2 namioty by sie przydały,kurcze az dziewnie sie czuje z tak wielką "mleczarnia",wszystkie staniki za małe,a to jeszcze nie koniec :-D

Wy tu o namiotach, ja tez mam wielkie , a do tego wlasnie wrocilam od doktorka i jak weszlam na wage to sie przerazilam:szok::szok::szok:, 4 kilo do przodu w ciagu 4 tygodni!!!!!!!!!!!!!!¨¨:szok::szok::szok: tak mi super szlo, do dzisiaj-"krecha sie zalamala":-:)baffled:

Natalka, jutro bedzie lepszy dzien, kazda z nas ma doliny i depresje czasami:tak:

reklama
No dziewczynki nie przjmować się niczym wszystko jest super a pogoda się poprawi:) hehe
Z tymi michami pełnymi mleka to już mam dość bo co dzień zmieniam bluzki do spania bo leją jak nie wiem... A i są duże :) A M się cieszyyyy hehe:);-)

Do góry