reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Witam dziewczynki:-) Wczoraj wróciłam i poczytałam sobie:tak:
Natalka szcześcia i miłośći:tak: A na działeczce nawet nie było tak zimno,moze czasem jak wiaterek zawiał:-p Dzidzia sie rozbrykała w ten weekend,słoneczko poczuła;-) a jutro znowu wybywamy,ale trzeba korzystac z wolnych dni.a teraz jedziemy odwiedzic moją prababcie;-) Odezwe sie pózniej.Miłego dnia wam życze mamusie;-) :-)

haha Naur ale nas pocieszyłas :-D
Madeline a Ty masz dzis STUDNIÓWKE!!!!Trzeba świetować:-)

a z ta pogodą to mnie wkurzaja,bo zapowiadaja co innego a co innego jest,dzis u mnie mialo byc chlodniej jak wczoraj,a jak na razie swieci slonko i robi sie coraz cieplej.

zabieram sie dzis do pisania pracy:baffled:

No u nas pogoda sprawdza się w 100%, zimno, 7*C, pochmurno...bleee...dzisiaj odpoczywam w domu, mam gdzieś taką pogodę.

100-dniówka dzis!!

Nareszcie się doczekałam jeszcze tylko 100 dni i Willy będzie z nami:-D
Już nie możemy się doczekać synka:)

U nas jest bardzo ładna pogoda słoneczko praży tylko żeby się ta pogoda utrzymała:tak:

Madeline no to gratuluję!! A pogody zazdroszczę, bo u nas to psa z kulawą nogą na taki lodowaty wicher bym nie wygoniła.

Zgubiłam laktator, cholera jasna!!

reklama
Hej kobitki.
U nas bez przerwy super slonko,tylko wczoraj kiedy akurat umowilysmy sie z dwoma innymi dzewczynami z BB u mnie w Luxemburgu, lalo jak z cebra!!!To sie nazywa pech, ale pomimo tego czas minal bardzo milo i wesolo.

Madeline , Natalka GRATULACJE Z OKAZJI 100 DNI DO NARODZIN DZIDZIUSIA:tak:
Naur z tym pozyczaniem to tak mi utkwilo w glowie!!!!ja kiedys pozyczylam mundur harcerski kolezance i kiedy chcialam zeby mi oddala bo jechalismy z drozyna na biwak, to mi powiedziala ze skruszona mina"ale ja go sprzedalam", biedni sa tacy ludzie, bo nikt ich nie nauczyl kultury i rozeznania co wolno a co nie.:no:

Natalka te twoje problemy :confused::eek::dry: trzymam kciuki za to wszystko zeby sie ulozylo:happy: Z facetami to my chyba wszystkie czasami mamy problemy, sa ciche, glosne , normalne i cudowne dni, takie chyba jest zycie, nie? tak mi sie wydaje :nerd::eek:

Po za tym zycze nam wszystkim milego weekendowania i cudownej pogody.

Do góry