Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, od dziś mamy remont w domku malowanie ale ja postanowiłam sie ulotnic z domu i jestm u mamy zeby nie wdychac farby, na zaparcia pomogły suszone morle
takze dziękuje za rady:-), pogoda u nas w Toruniu nieciekawa zimno troche słoneczko swieci ale ma sie poprawić pod koniec tygodnia bluzeczka naprawde fajna podobne mają u nas w H&M i jak bedziecie tam maja też fajne ubranka dla naszych maluszków polecam ja z zakupami na serio ruszam po remoncie a za tydzień wizyta u gina i niemoge sie juz doczekać.
. Ja nie lubię budyniu - jak go widze to mam ochotę zjeśc, a jak jem to mi w buzi rośnie 
)
A tu ją bardzo trudno dostać a te ich specjały są bleeeee:sick: No ja już po budyńku aż mi lepiej a jak mały zaczął kopać:-) Lody ja znów za nimi nie przepadam a w ciązy to już lepiej mi nawet nie pokazywać
Dziwne te smaki mam.Za kawą też nie przepadam dla mnie by mogła nie istnieć
. Zdaża się nawet że sama jak jestem w sklepie to sobie zakupię. Ostatnio znalazłam mini wersję lodów które kupujemy w pojemniczkach. Nesquick (nie mam pojecia jak się to pisze a nie chce mi sie do kuchni iść ;-)) - sa w wersji na patyczku za 1 zł 

, no i to lozeczko z ciemnego drewna, pasuje super
, kiedys mogly by nie istniec, a teraz to sama wyskocze . U nas sa takie na galki , wloskie, pyyyyyyszne,wieeelkie kulki 

a najgorsze ze nie mam tu takiej mozliwosci na polski budyniek. Z kawa to tez u mnie tak samo, mogla by nie istniec, choc czasami ten zapach mi sie podoba