reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ola Tobie też pogody zazdroszczę, bo my zamiast w lesie siedzieć tkwimy w domu i oglądamy prognozy..ech..może chociaż w następny weekend się uda..
A o takich 'pożyczaczach' to szkoda gadać..tylko najgorsze, że nie mam w domu laktatora, wydawało mi się że już go od niej zabrałam, ale przekopałam wszystko i nie mam go. A jak ona mi powie że też go nie ma i już mi go oddawała?? Wściekła jestem jak ..

reklama
DOBRY ZWYCZAJ NIE POZYCZAJ!;-)

U mnie też kiepska pogoda. Mieliśmy jechać do znajomych na ryby (i grilla) - mają swoje stawy. Tak zimno - chyba nic z tego:-(. Dzidzia dzisiaj siedzi cicho a ja juz sie niepokoje...............

Sylwia spokojnie, czasem jak np. cisnienie spada to bobo też to czuje i wtedy jest senne. Poczekaj do wieczora, bo dzidziolki lubią wieczorami szaleć zazwyczaj.

Witam dziewczynki,ja jak zwykle zabiegana,bo mamy remont ciagle coś trzeba robic,juz mam dość, a to dopiero początek.Tak sie zastanawiam,czy nie powinnam zniknąc z domku na czas malowania...czy farba nie zaszkodzi dzidziusiowi?doradźcie cos,bo nie wiem co myślec,nie chciałabym zaszkodzić.Panikara jestem ogromna:-(

Wiesz Naur chyba masz rację. Jak jest ładna pogoda to czuje ruchy cały dzień. Tak było ostatnio.A w nocy to mój bobas chyba spi.Chodzę siusiu w nocy i nasłu****e:-) i spokój.

SYSKA zalezy jaka farba. Te nowoczesne nie smierdzą. Ja w tamtym roku miałam malowanie wszystkich drzwi i okien w jednym dniu i smrodku nie było:-)

I wiecie co. KOBITka w ciąży powinna pić duzo mineralnej. Ja jakoś zmusic sie nie mogłam. Wczoraj kupiłam NAłęCZOWIANKE ZE SMAKIEM - taka nazwa. Miałam o smaku owoców leśnych ( jest tez cytryna) Właśnie skończyłam 2l buteleczkę:-)

mam nadzieje,ze wystarczy,jak zamknę się w drugim pokoju,mąż maluje ściany wiec to normalna farba.Nie chcialabym na siłę uciekać z domu,ale z drugiej strony lepiej chyba byc przezornym...

Syska normalne akryle nie szkodzą. Bardziej to lakiery różne. Spokojnie możesz być w domu, najwyżej właśnie w innym pokoju.

Sylwia ale wiesz że te wody smakowe mają konserwanty, dodatki, polepszacze, E..ileśtam i mnóstwo kalorii?

reklama
Do góry