reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
RAABIT z tym brzuchem to się czuje i widać, że jest niżej. Czytałam gdzieś, że kobieta odczuwa ulgę - może odetchnąć do końca, tylko jest większy ucisk na pęcherz. A macie już te linie na brzuchu? Ja mam - jeszcze nie bardzo ciemna , kończy sie 10cm nad pępkiem:-)

Ja w tej ciąży przytyłam rekordowo mało +3,5kg ale to przez cukrzyce - odkąd stosuje dietę to chudnę zamiast tyć. Natomiast brzuszek mam taki sobie - z tym że ja mam duże pozostałości po poprzednich ciążach bo nigdy mi się nie udało schudnąć i zgubić brzuszka do końca :( Może teraz w końcu mi się uda :confused:

sylwia31 jeśli się nie mylę to ty pisałaś o przesądach na temat szydełkowania itp???:confused:ja w to nie wierzę w pierwszej ciąży też to robiłam i nic się nie stało:no:;-)

Buciki dla dzidziusia już zrobiłam - pochwaliłabym się ale ciągle niewiem jak wstawić foto:zawstydzona/y::no::szok:

Idę odpocząć coś mnie brzuch dziś boli...:eek:Pozdrawiam.

aha Madziara ja też przytyłam mało tylko 4kg :szok::eek::baffled:ale w pierwszej ciąży było tak samo:tak:

Udało mi się wstawić malutkie zdjęcie pod nickiem :tak: tylko niewiem czy jest dość widoczne:confused: jeśli nie to potem wstawię większe w podpis:tak:pozdrawiam

Sylwia, a czy jesteś pewna że można używać płynu do płukania dla maleństwa? Słyszałam, że trzeba odczekać conajmniej 3 pierwsze m-ce.

Gosia te buciki to sama słodycz :tak: nic tylko schrupać stópki w takich bucikach :tak: gratuluje talentu :-)
Mamajasia tzn że na początku należy prać ubranka tylko w proszku nie używając płynu do płukania? :confused:

reklama
raabit dziękuję za słowa uznania :-);-)a jeśli chodzi o płyny do płukania to ja będę ostrożna bo moją córkę uczulały chyba wszystkie:szok::tak:a pediatra mówił nawet że lepiej nie używać bo uczulają częściej niż proszki do prania:eek:mówił że lepiej w samym proszku i wyprasować;-)ale wiesz - każde dziecko jest inne:-D

Do góry